Elu positiivseim politseikogemus!
Eile sõitsin Nõmme mäest üles u. 80 - 90 ga
Tee oli tühi, kallutada oli tore. Raudtee ülesõidu järel pani must Passat jõulupuu sirama ja ostsin kiire sõidu pileti. Härrad olid ülimõistlikud, üleolevat suhtumist ei kohanud. Küsisid kas sain rikkumisest aru, loomulikult sain
Vaatasime autos filmi sellest, kuidas sõitsin, kallutasin täitsa ilusti
Kuna eelnev rikkumine oli üle aasta tagasi, sain 720 eekuga minema, max oleks 3600 olnud. Kergitasin kaabut, tänasin meeldiva elamuse eest ja lahkusin. Politsei vastu mul seetõttu rohkem küll midagi pole, kui ennem. Nemad teevad oma tööd. Kui kihutada tahad siis ole valmis ka tagajärgede eest maksma. Lihtne. Eesti liikluspolitsei suhtumine on küll minu silmis iga korraga paremaks läinud. Kusjuures polnud mul ka volitust, seepeale öeldi, et tee ikka ära kui pikemalt sõita kavatsed sellega. Samas oleks võinud ju ka sellega peedistada. Seega - respect. Ja teistele kes virisevad: käige rajal kihutamas, kui maksta ei meeldi, aga ärge politseid oma rumaluses küll süüdistage.
P.S. Tegin teema uuesti lahti, kui keegi vastata soovib. Moded kes kinni panid, kui mingi sügavam põhjus oli, siis ES. Ma panen siis uuesti kinni.

P.S. Tegin teema uuesti lahti, kui keegi vastata soovib. Moded kes kinni panid, kui mingi sügavam põhjus oli, siis ES. Ma panen siis uuesti kinni.
Rennes aka Pröksuga Mülka
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.