Kes kordusõppustele läheb?
Re: Kes kordusõppustele läheb?
martenra kirjutas:keltsik kirjutas:...See oli lihtsal üks näide minu isiklikust kogemusest seoses 2011 septembrikuu kordusõppustega Võru Kuperjanovi Üksikjalaväe pataljonis.
Siis käisime koos metsas! Miinustena jäid samad asjad silma. Kütuseraha tegelikult isegi eriti ei morjenda, elamus ise ning vanade sõprade nägemine ületas selle mitmekordselt. Aga pärast varustuse tagasi andmine... No tule taevas appi... Ma pidin seletuskirja kirjutama, kuna üks auklik jalarätik oli kaduma läinud. Kuid enne seletuskirja kirjutamist saime ikka hea 5 tundi järjekorras seista kogu oma varustusega.
Aga kui see välja arvata, siis 5+. Hallist argipäevast ning arvutiekraanist paremat vaheldust annab ikka otsida.
Kirjutasin ka avaldust , taskulambi kadumise kohta, mis sest, et seda mulle esimesel päeval ei antudki. Metsas sai kordi öeldud, et lampi ei saanud. + raudraamiga seljakotid olid ka omaette tase, ajas vähemalt 50 aastat tagasi, kui mitte rohkem . Kui Rootsi sõjaväge poleks, poleks vist ka Eesti oma
. Nemad õnnelikud, et said sitast lahti, meie õnnelikud et omale "uut" varustust saame.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.