Nõu 125cc baigi soetamisel.

Kasutaja avatar

Whitebalance
Kontakt:

Re: Nõu 125cc baigi soetamisel.

Lugemata postitus Postitas Whitebalance »

Õli kohapealt võid vaadata seda, et see õli paak kuhu paned 2t õli. (loodan, et sa ikka tead et pead 2t õli panema ka kütuse sekka) Mul tuli selle kuskilt ühenduse vahelt hästi vähe läbi. Võibolla ei olegi mootori tihend vms. Kui keegi pole sealt puhastanud eks ta siis läheb igalepoole mootori peale

Pane Castroli 2t õli. Minu kogemuste põhjal oli ikka väga tuntav vahe Castroli ja teiste 2t õlide vahel! (Lihtsalt mina paremat õli ei leidnud. Mineku vahe oli tuntav. Loomulikult on seda kõige paremini näha masina peal mille lõppkiirust ja kiirendust saab kontrollida korduvalt e 11 v 20 kw!)

Kui sul on 20 kw siis tutikate rõngaste ja originaal üleminkuga (70 kg sõitja) peaks minema 160 välja. Sinupuhul 40 k sõitnud masin peaks minema 150 välja. Aga kui juba hakkab sõelamaks jääma, siis 140. Kuskil 120-130 km/h peaks suht kärmelt minema.

Kui load kätte saad siis võid proovida suletud territooriumil, et kas saad 155 vms kätte või mitte. Kui ei saa ja tahad 2 aastat vähemalt veel sõita siis kogu see raha kokku ja tee kolvi vahetus.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”