Aita valida enduurot metsasõiduks
Re: Aita valida enduurot metsasõiduks
Aitüma vastuste eest!
Sul Tõnu on olnud/on nt see gg450fse, mis sa selle hooldusest rääkida võid – tihti seda teha vaja? Ja nagu kõige ees mainitud, ma sõidaks just selle hetkel otsitava rattaga suht vähe, ainult nö pühapäevapill. Kui see hooldus 10h pärast piirneb vaid õlivahetusega siis mis seal ikka, aga kui pean hakkama masinat pulkadeks kiskuma tagasihoidliku hobikasutuse korral mingi 2x aastas siis ei näe tõesti mõtet.
Võtan siis siin nimetatud tegelastega ka ühendust ja vaatan mis nemad räägivad, mul lihtsalt hetkel rattad puudu et kuhugile kohale minna.
Mul pole ka midagi selle vastu kui keegi üritab mulle maha ärida oma pilli, aga sel juhul vastaku see masin ka minu soovidele. Ma olen küll antud zanris algaja:), aga ostuga tuli takus pole ja nii mõnigi kord elus on selgunud, et mõni ost tulebki hetkel tegemata jätta ja raha juurde muretseda.
See Tõnu lause iseloomustab mu soove hästi: “Metsas on kõige parem piisava võimsusega väle ja võimalikult kerge ratas.”
Ma saan su jutust madone täiesti aru. Siiski arvan, et metsas enda välja elamiseks ja maanteel kulgemiseks on vaja eri rattaid, muidu ei saa ühte neist tegevustest nautida täielikult. Ega ma ei usu, et puhtalt maastikukummiga on mõnus ja otstarbekas 100km asfaldil sõita või raskema rattaga üle kuivenduskraavi hüpet teha-viimane ON kindlasti teostatav xt660r'ga, kuid kindlasti kergem teostada nt selle gasgas'ga. ja kui sellised valikud on korduvad siis hakkab emma-kumma ratta nõrkus aina enam esile kerkima.
Igast review asjadesse tasub muidugi suhtuda kaine mõistusega, kuid mingi pildi nad annavad. Kui sa uurid siin http://www.cycleworld.com/ten_best_bikes/ välja toodud enduro rattaid aastakäikude kaupa siis näed, et väga suuri rattaid sinna klassi ei ole sattunud.
To bitter, kui ma neid ktm uusi pille proovima tulen siis ma pean 5aastat ootama enne kui nad mulle tasukohaseks muutuvad:D. aga õigus küll, et hetkel pigem tahaks ratast, mida on lihtsam kitsastes oludes kantseldada.
Poleks raha poleks probleemi, aga just raha vähesus nõuab kaalukamat otsustust.
Tänud kõigile senise abi eest, kui Tõnu ja bitter veel viitsiksid kaks sõna rääkida 450 kanti siklite hoolduse sagedusest siis oleks väärt info!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.