Aita valida enduurot metsasõiduks

Kasutaja avatar

bitter
Tsikkel: EXC400
Tänanud: 105 korda
Tänatud: 97 korda
Kontakt:

Re: Aita valida enduurot metsasõiduks

Lugemata postitus Postitas bitter »

Möku ja kobraga üldjoontes nõus. Olen 5 aastaga sõitnud, nii 15-20h per hooaeg. Võistelnud ei ole, talvel seisab. Päeva keskmiseks sõiduajaks (ratta tunnilugeja järgi) ütleb excel 1,15h. 3-4h päevas sõita (mitte veereda) - jaksaks mina vaid juhul, kui lisaks endurole veel vähemalt 1-2 x nädalas trenni teeks (mille poole ma ka püüan.)

5 hooaja jooksul olen ühe korra klappe regullinud ja korra olen rehve ja ketti-hammakaid vahetanud. Tagumised klotsid ka korra. Õli 10h tagant, filtrid "üle ühe" õ/v. Korra olen radikasse augu kukkunud. Originaalseades poleks seda juhtunud aga mul on temp.andur pandud ilmselt mitte kõige mõistlikumasse kohta, võtab radika liikumisruumi ära. Panin siis radikatele "breissid" peale. Suuremat remonti ei ole veel teinud. Ostsin kasutatud ratta (3k€) aga oli korralikult peetud ja enamus kuluosi värsked.

Eile tõdesin, et talvega oli üsna ununenud, kui reipalt 400 ikkagi edasi liigub. Kui tagarattal vähegi pidamist on, siis vähemalt 1-2 käiguga peab gaasikäsi kindel olema.

Väga võimalik, et LC4 või XR-iga oleksin praegu sama rahul kui oma EXC-ga. Hüppekaared oleksid madalamad ja ilmselt teeksin pikemaid tiire ja heegeldaksin vähem puude vahel, kui ma seda EXC-ga teen. Linnavahel vedas LC4 mul hetkega suu kõrvuni :D, metsas pole saanud seda proovida.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”