Aita valida enduurot metsasõiduks
-
piloot
- Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570
Re: Aita valida enduurot metsasõiduks
Mina soovitaks just kergemat ja vähema kuubikuga. Isegi olen läbi aastate omanud ja proovinud metsas ja igasugustes oludes erinevaid rattaid, küll on käidud igasugustel testipäevadel jne. Tegelikust vahest, kergema ja raskema ratta vahel, saad aru alles siis, kui tekib võimalus vahetult ühe seljast teise selga hüpata ja siis on üllatus suur, et kui suur see vahe tegelikult on, kui palju läheb vaja jõudu LC4 või XR taltsutamiseks võrreldes nt. 4T 250-ga. Kusagilt mülkast välja sikutamisest ei ei taha mõeldagi, juhus on pime ja aegajalt ikka läheb õnneks end vales kohas lapiti panna või kraavi põhjas kinni istuda. LC4-ja tassisin ühe korra 3 tundi 200m - pole veel elu sees nii väsinud olnud. Tagarattale püsti ei jõudnud tõsta, et sumpast vee välja saaks. XR-i ei saanudki Rakke endurol üksi kätte, peale seda, kui olin selle, lolli pea ja suure hooga turbase kraavi kaldasse sõna otseses mõttes kinni hüpanud.
2T-d on viimasel ajal hakatud rohkem kasutama, hooldekulud võrreldes 4T-ga lõppkokkuvõttes kindlasti odavamad, miinuseks aga see, et nt.5-7liitrise paagiga ikka väga suurt tiiru ei tee, ilma et lisabensu kaasa ei pea vedama.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.