Hälvik- Mootorratturid
-
- Tsikkel: Kawasaki VN900 Custom
Re: Hälvik- Mootorratturid
indumen kirjutas:Kats-Route 36 kirjutas:Kas ma ütlesin, et olen vihane ? Ütlesin, et käitun liikluses vihameelselt ? Kas ma sõimasin ratturit, kes vahele pressib ?
Ära tee üldistusi palun ...igavusest närin tähte, 71 lehekülje viimane postitus oli küll väheke sellise maiguga
Liisingu Daciad on varsti eesti kiirendusrekordite omanikud
Kusjuures ei olnud ma seda kirjutades, sabas seistes ega ole ka praegu vihane
Riskin omale järjekordse pahameele laine peale tõmmata, kui ütlen, et sooviksin pigem rattureid manitseda rahulikumalt liiklema.
Mats käib matsu järel, küll tsiklite, küll autodega. Noored inimesed jäävad järjest sandiks, paljud saavad surma. Ma ei viitsi hakata juutuubist otsima tsikliavariide videot, kus oli pildil sama situatsioon, millest siin juttu - ummikus läbisõitmine. Tsikkel kulges suht rahulikult autode vahel foori poole, kui rivis 1 auto otsustas järsku oma perset liigutada- Tsiklikutt lendas nagu pudrukuul meetreid üle tsiklija prantsatas maha. Ma ei taha teada, mis temast sai.
Te ei taha sugugi mõelda selle peale, mis juhtuda võib !? Ma ei ütle, et peab sõitma nagu rauk, linnas 30-ga ja mnt-l 80-ga ... Ennetage või vähemalt püüdke ohtusid ennetada. Ja katsuge õppida teiste vigadest ilma neid ise läbi tegemata.
Ja nüüd hakkab pihta pläägutamine - kle kanaema, käi jala vms ... Ei käi, edasi sõidan ja seisan foori sabas !
Igal juhul - Soovin, et Te kõik rõõmsalt ja tervelt koju tagasi jõuaksite, aga kui harrastate mõtlematut rutskakeeramist, siis palun hoidke minust eemale. Mina tahan veel oma jalgadega liikuda, elada ning mootorrattaga sõita !
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.