Õnnetused mootorratastega

Kasutaja avatar

bitter
Tsikkel: EXC400
Tänanud: 105 korda
Tänatud: 97 korda
Kontakt:

Re: Õnnetused mootorratastega

Lugemata postitus Postitas bitter »

Rein kirjutas:

... Olgem ausad, mitte keegi, mitte kunagi ei kõnni ringi ümber auto, enne, kui rooli istub ja liikuma hakkab.

Ei olegi vaja ringi teha. Valdavalt piisab sellest, kui ära vaadata see üks suund, kuhu sa stardid või tagurdad. Ma püüan alati parkida nii, et saaks sõitu saaks alustada ilma tagurdamata. Eriti vihmaga ja külmematel aegadel on mõistlik sooja autoga "ära tagurdada", klaasid-peeglid alles puhtad. Paraku paistab, et see lihtne loogika väga levinud ei ole.

Ja ikkagi jääb väike võimalus, et juhi silm isegi näeb takistust aga mõistus ei reageeri :(. Sest protsessor on hetkel mingite mastaapsemate asjadega hõivatud ja tagurdamisele, kui väga aeglasele liikumisele, ei anta mõtete pingereas vajalikku prioriteeti :(. Mul on endal juhtunud, et autovärvijatega läbirääkimast tulles oli närv kaunis must ja oli vaja pisut tagurdada. Teine auto paistis peeglitest aga pea oli nii paks, et ikka panin stanged kokku ja maaler sai minu kulul tööd juurde.

Miks närv must oli - üks nagamann kraapis mu auto ära, ehmatas ja tegi vehkat. Pidin teda taga ajama ja hiljem tema suguseltsiga jahuma kulude katmise osas. Olin ise loll ja heasoovlik. Palju lihtsam oleks olnud asi kohe ära vormistada ja las kindlustus tegutseb.

Mine “Vaba teema”