Hälvik- Mootorratturid

Kasutaja avatar

Hurt

Re: Hälvik- Mootorratturid

Lugemata postitus Postitas Hurt »

No kui sa tõesti nii jobu oled, et sellise hooga autoridade vahel lased nagu seal videos, siis palju õnne. Kuna aga tegelikkuses vist nii kiiresti ei sõideta autoridade vahel, vähemalt eestis mitte, kus pole kiirteid ja nendel ka ummikud, siis mis siin üldse ohkida on ma ei saa aru. Kui ei lasta vahele ei lasta. Ootad oma korra ära ja lähed siis. On minulgi auto vahet kõnniteega kitsamaks sõidetud kui nähtud ratast tahavaatepeeglist lähenemas. no ja siis ma ei tule foorumisse uluma et küll on tillid autojuhid. Ka ei hakka ma poes tseeni tegema kui kedagi enne mind teenindadakse olgugi ma olin seisnud seal kauem juu ei näinud müüa mind või "vahele trügija". küll tuleb ka minu kord, see üks kaks minutit ei ole mulle eluliselt tähtsad.

Leidub liikluses ka mõistlike juhte kes lasevad vahele ja ei pargi tipptunnil riste kinni jne. Rahu ainult rahu küll meie liikluskultuur ka paraneb. Kõik hakkab pihta koolist ja lapsetoast. Kui autokoolis ei õpetata elementaarset viisakust, siis jääb vaid tugineda lastetoale ja kodusele kasvatusele ja kui see on ka puudulik , siis ongi liiklus jobusid täis.

Seega üleskutse autoloolidele kui mõni juhtub seda teemat siin foorumis lugema. Rääkige õpilastele, et see kui nad näiteks tipptunni ajal risti kinni sõidavad, ei vii neid kiiremini punktist A punkti B vaid saavad lihtsalt 2 meetrit foorile lähemal rohelist tuld oodata aga takistavad sellega kõrvalt tänvast pööret ootavaid autojuhte. Õpetage uutele liiklejatele viisakust ja veidi loogilist mõtlemist, siis paraneb ka liikluspilt.

PS! Pole see tsikkel mingi imeriist, mis automaatselt annab õiguse vahele trügida. Kui on võimalus ja lastakse, siis kasutage seda ja sõitke mõistlikul kiirusel. Kui ei lasta, siis oodake oma korda ja ärge ohkige.

Riga - Paus - XJ600S - XJ600S - Honda CBR600FS - GSXR 750 M

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”