ZX6R reservi kaarn
Moderaator: Moded
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
- Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
- Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta
NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.
Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
ZX6R reservi kaarn
Sai ka lõpuks ratas päiksekätte aetud ja peale pikka seismist käima pandud. Alguses ei tahtnud minna ja siis sai mõtlesin et äkki on kütuse kraan kinni. Sai seda igatepidi näpitud ja lõpuks ka hääled sees. Mure selline, et kraani läheduses pole ühtegi kirja, mis viitaksid mis asendis kraan mida teeb. Liikumis raadius on tal pool ringi (180 kraadi), aga see on neil kõigil vist nii. Hetkesesi on nii, et kui kraan kõige ülemises asendis, ei tule tilkagi peale ja kooleb maha. Kõige alumises asendis käib nagu kell. Mõtlesin, esimese hooga, et selge et all on reserv ja üleval nö "off", aga kui ma ta nende vahepeale keerasin (veerand pööret), lootes et see on siis see nö "on" asend, siis kooles täpselt samamoodi maha nagu kraani ülemises asendis
Targemad võiks nüüd valgustada, et kas ma sain sellest kraani tööpõhimõtest valesti aru või peaksin ma põhjust otsima hakkama, miks ta ainult reservipeal käia tahab.
Ratas on 2000 aasta isend.
Re: ZX6R reservi kaarn
ma ei tea palju see aitab aga 97 aastakäigul on kraani asendid järgnevad
vasakul OFF
üleval RES
paremal FUEL
laan kirjutas:ma ei tea palju see aitab aga 97 aastakäigul on kraani asendid järgnevad
vasakul OFF
üleval RES
paremal FUEL
Ei tea kas lihtsalt eksisid aga minu arvates saab kraani keerata ainult ülesse, vasakule ja alla.
Minu 97 a. ZX6r-il on Üleval RES, vasakul OFF ja all FUEL.
ei ole kindel selles
sai nv pilk peale visatud ja alumises asendis näitab kirja ON
Ühelpool ääres on RES (reserv), teiselpool ääres on ON (täispaak) ja keskel OFF
Asend mille peale tahad panna peaks olema ülessepoole
calmaar kirjutas:laan kirjutas:ma ei tea palju see aitab aga 97 aastakäigul on kraani asendid järgnevad
vasakul OFF
üleval RES
paremal FUELEi tea kas lihtsalt eksisid aga minu arvates saab kraani keerata ainult ülesse, vasakule ja alla.
![]()
Minu 97 a. ZX6r-il on Üleval RES, vasakul OFF ja all FUEL.
Mul sama ratas ja mul on üleval RES, vasakul OFF ja all ON. FUEL on paremal aga sinna peale keerata mina ei suutnud
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.