Verd, higi ja pisaraid-negatiivsed kogemused tsiklitöökojaga → Re: Verd, higi ja pisaraid-negatiivsed kogemused tsiklitööko
Re: Verd, higi ja pisaraid-negatiivsed kogemused tsiklitööko
Need 5 koolitatud meest,keda mina tean,on koolitatud kõik remontima ühte konkreetset marki mootoratast.Õpet on saadud Soomes,Austrias,Prantsusmaal ja Belgias.
Vahest ajab lausa närvi mõni reklaam,kus kuulutatakse,et remondime kõikki mootorrattaid...(nii kuulutas raadios Audi hooldus),kuidas see võimalik on-pea ei ole ju prügikast.
Inimene kes teab kõikke-teab minumeelest kõigest natukene,mis alati ei pruugi olla piisav. Mina näiteks ei julge välja hüüda,et kõik superbikede ja endurokate mehed vut vut minu juurde-üritaks ikka oma liistu juurde jääda.Selge see ,et kogemused on ka japsikustomitega,kuna mul neid endal 4 olnud ja neid on pulgatud miljoniks ja tagasi.Aga aeg lendab ja mototehnika muutub iga päevaga peenemaks ja peenemaks,enamus diagnoose saab juba arvutiga selgeks teha.Need aga paljudes kohtades puuduvad. ![]()
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.