Verd, higi ja pisaraid-negatiivsed kogemused tsiklitöökojaga → Re: Verd, higi ja pisaraid-negatiivsed kogemused tsiklitööko

Tsikkelröövel
Tsikkel: Kawa GPZ 550, W800, Jawa 350
Tänatud: 27 korda

Re: Verd, higi ja pisaraid-negatiivsed kogemused tsiklitööko

Lugemata postitus Postitas Tsikkelröövel »

Kes siin kiitis seda komputeriseerimise värki.... mu tsikkel on õnneks nii vana, et ei tea kompuutritest midagi.
Aga auto nii vana pole. Ja margiesindustes või ka mitte - enamasti on probleem sama. Lükkavad oma juhtmed järele, ütlevad, et see sõlm on rikkis ja vahetavad selle SINU ENDA raha eest välja, aga masin ikka ei käi. Siis vahetavad järgmise asja jne, aga veani ei jõuagi. Küsimus mu meelest selles, et veakoodi oskavad lugeda kõik, aga seda INTERPRETEERIDA väga vähesed. Sama viga võivad anda erinevad asjad, tark mees otsib üles, kust kohast see vea kood PÄRINEB, mitte, mis selle annab.
Uskunuks neid "mehhaanikuid"... mu Fordi 2 lambdat käivad siiamaani, ehkki 3 aastat tagasi öeldi, et need on õhtal ja tahavad vahetust, toona pea 8000 krooni eest... hea, et nad lihtsalt tagumikku saatsin. Jne, jne. Rääkimata sellest, et kõik, mis võimalik, üle keeratakse jne.
Selles mõttes, ma küll MÕISTAN töökodasid, kes kirjutavad, et omaniku juuresviibimise eest on tööl topeltmaksumus, aga ma ei aktsepteeri seda. Masin on minu ja raha on minu ja seega andku mulle piisav garantii, et asi on korras või siis tahan ma nina ligi pista (ma ikka natuke tean ka, mis mootoris toimub, haridus selline. Ja mõtelda oskan ma rohkem, kui paljud neist "mehhaanikutest" - uskuge, see on pagana kasulik ja vajalik oskus ükskõik, mille tegemisel).

Pluss muidugi ka mõistlikud kokkulepped, mis enamasti küll on võimalikud, millest aga tihti loobutakse, kuna mõni lontrus (savi siis, kas töökoja või omaniku poolelt) on sigatsema sattunud.

Olen väiksemates asjades kasutanud nii eelkirjeldatud Streetmoto kui ka Motohoovi teeneid. Nendele minul küll etteheiteid ei ole.

Kokkuvõttev soov: veidi rohkem mõistust ja südametunnistust mõlemale poolele.

Edu!

Kas Mees ostab tsikli, pole küsimus. Küsimus on: millal?

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”