Bike numbrimärk
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1095 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
Re: Bike numbrimärk
Fos kirjutas:Kri§to kirjutas:Samas kui nüüd norima hakata, siis politseibussist vaadatuna võib see numbrimärk küll lugematu olla 40/25 meetri pealt... Pilt tehtud suht madalalt ju, kõrgemalt vaadates kaob pütade taha ära?
Ei kao ära, määruses on ette nähtud 30 kraadi nähtav ja see on vabalt 30 kraadi ülevalt alla vaadates nähtav. tsikli tagumik on suhteliselt kikkis ikka. (ära vaata mu profiili pilti, seal on vana ratas)
Kordusülevaatuse kohta niipalju, et see võibolla küll ei kvalifitseeru trahvi alla, aga ma sain lisaks ka rahalise trahvi.
Olge mõistlikud. Esiteks on sul numbrimärk tõesti sisuliselt kusagil saba all peidus, teiseks on ju otsuses selgelt öeldud: "Registreerimismärk ei olnud asetatud sõiduki väljaulatuvate osade punktide läbivatele pikitasanditele." Kui tehase poolt paigaldatud ebardlikud moodustused ei meeldi, siis on selleks olemas tail-tidy'sid maa ja ilm: http://img9.imageshack.us/img9/2421/51e71.jpg. Politsei selleks ju ongi, et seaduste täitmist jälgida, mida siis nemad pidid tegema? Läbi sõrmede vaatama? Ma pakun, et sa olid umbes 86. kes mõne kavala numbrikinnitusnõksuga mööda kimas. Neil sai sinu kohal lihtsalt mõõt täis. (siit ka moraal: ole esimeste hulgas)
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.