KOTKAPOEGADE JOOMAPIDU 2012

Kasutaja avatar

õemehe õemees
Tsikkel: Freewind

Re: KOTKAPOEGADE JOOMAPIDU 2012

Lugemata postitus Postitas õemehe õemees »

baltroon kirjutas:

Kui palju maksab Õlu? Aga viin?

Tormilt kohale tormates ilmselt telki kaasa ei leia (rühmatelk on isegi minu Eluka sabale liiga suur), seega broneerin koha laua all.

Kas käivitatavale/ -jale kartuli sumpsi toppimine on sama tervitatav?

Muidugi ei tulda sinna magama. Aga vähemalt korra peab ennast igaüks jooma konditsiooni: pilditu!

Nõuan selgitust viimasele!!!

8)

Noh, õlu on natuke odavam kui viin ja viin teisalt jälle natuke kallim (Krt! Ega me ka ilmselt viitsi seal äri pidama hakata).

Käivitatavaid rikkuda pole ilus aga käivitajale võib vastastikusel kokkuleppel ja ohtra libestiga vorstikest sumpsi lükata (Õemehele meeldib ka magada).

Selgituseks viimasele - Õemees armastab värvilisi unenägusid, seega pildituks end juua ei plaani ega eelda seda ka teistelt ... Mis tuletab mulle meelde - see suur ekraan ja nonstop lind, mis pöialpoistega seltsib. Porr. See pidada ikka plaanis olema. Saab unenäod värvilisemaks.

Ma saan aru, et laibarauad antakse siis, kui end peaaegu surnuks sõidad, aga kas kukkumispunne antakse ka stiili eest, või lihtsalt iga korra eest üks?

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”