Verd, higi ja pisaraid-negatiivsed kogemused tsiklitöökojaga → Re: Verd, higi ja pisaraid-negatiivsed kogemused tsiklitööko
Re: Verd, higi ja pisaraid-negatiivsed kogemused tsiklitööko
Pean oma negatiivse kogemuse ka kirja panema seoses mootorratta aku vahetusega. Eelmise aasta alguses sai pandud oma tsiklile uue aku peale, kuna vana ei olnud enam töövõimeline. Sai terve suve ilusti sõidetud ning vahepeal cteki nn intelligentse laadijaga laetud( tsikliga inglismaalt kaasas ning kiirühendusega klemm tsikli küljes) ja kohe pärast hooaega aku tuppa ning kuus korra sai ikka peale visatud sama laadija, näitas et laeb end ilusti täis ja peab. Hooaja alguses panin aku peale ning sõitsin esimese ringi muretult ära ja jätsin tsikli seisma kaheks päevaks ning uuesti käivitades esimesed tiirud olid kiired ,vb kaks kolm mootoripööret, nagu täis akuga ikka, ning kohe oli vau vau ja aku tühi, relee ainult klõpsib. Sai siis uuesti võetud aku maha, kuna praeguses garaasis ei ole laadimisvõimalust ning kodus ctekiga laetud, pärast 2h näitas et juba täis, kuid peale 20-30 sek hakkas uuesti laadima umbes 2sek ja siis näitab jälle et täis jne. Ning niimoodi öö läbi, püsivalt rohelist tuld ette ei jäänud. Sai siis tagasi rattale aku viidud ning jälle paar kiiret mootoritiiru ning aku kutu jälle. Tsiklil laadimisega kõik korras, mõõdetud. Kuid halb kogemus algas siis. Viisin aku siis poodi ning küsisin, et kui pikk aeg on akudel siis garantii, vastus et 2a, aga tsikliakudele 6 kuud. Mingil määral saan sellest aru, et hooaeg ja siis seisma jne jne. Aga asi läks suhtumiselt ikka väga naljakaks kätte ära. Pärast eelpool oleva jutu kirjeldamist, sain põhimõtteliselt pikku päid ja jalgu et ma olen ikka tainas, et mis ma sest akust laadisin siis vahepeal, ei tohi üldse hoida laadijat järel jne. Näitasin siis mis laadijaga tegu, ka nende poes müüdav kraam, kuid jutt sellest ikka ei muutunud. Et ära näpi kui ei oska laadida õigel hetkel jne. Et kui aku on vigane siis näitab oma vea kohe esimese kuuga ära, pärastpoolsed kahjustused asjad on kõik kasutajate süül tekkinud. Küsisin, et kas siis on normaalne, et aku peab umbes aasta ja paar kuud vastu, ning põhimõtteliselt öeldi, et kui kasutada ei oska siis küll. Tahtsin siis teada parema firma akude hinda, soovisin mingit firma nime mida teaks ise ka, kuid öeldi, et UNIBAT on piisavalt hea ja teistel maksab ainult nimi. Seda ei oska kommenteerida. Mis põhiline, minu see CTEK 800 laadija ei ole ikka õige asi ja hakati oma mingit jura umbes pähe määrima, et see ikka oskab ja tohib koguaeg järel hoida. Minu selgitamist, et mul on täpselt sama tööpõhimõttega laadija, läks nagu hane selga vesi. Väga negatiivne suhtumine müüja poolt ja täielikult üleolev. Hea nali ka see, et samal ajal sai ka ostetud krossikale aku ning see ka peetis, aga see oli kohe esimesel kuul omadega läbi, aga alguses arvasin, et krossikal endal miski häda, ja ei olnud aega tegeleda, päras tuttavatele laenamist ütlesid nood kohe et see jumala läbi, et proovisid laadimiste ja asjadega, kuid toimima ei saanud. Läksin edasi siis renovaari ning rääkisin oma loo ära ning müüja oli lihtsalt hämmingus et kuidas sellist juttu saab üldse keegi sellise ala inimene rääkida. Neid nn intelligentseid võib koguaeg järel hoida. Sain Renovaarist super hinnaga uue aku ning väga meeldiva teeninduse osaliseks. Firmat, kus sellist üleolevat suhtumist leida võib, asub Tartus Riia tänaval. Kes teab see teab.
Ainus jama, et sain renovaarist vale aku Õnneks sõbral läks just sellist tarvis ning andis enda vana mulle, mis mahtus mulle küljegondlis peituvasse avasse ära.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.