Põlvekaitsmed

Hardrocker
Tsikkel: Kawasaki Z900RS’22, GasGas 250
Tänanud: 2 korda
Kontakt:

Re: Põlvekaitsmed

Lugemata postitus Postitas Hardrocker »

Qngi kirjutas:
Hardrocker kirjutas:

Sinu postituste hulk võrdub nende aastate jooksul tsiklil läbitud kilomeetritega?

Kuule- ärgem nüüd läheme isiklikuks- ma ei hakka ju oma postituste hulka sinu IQ-ga võrdlema? Ja mida see näitab- et ma olen arvuti taga ja lobisen, kui kõva tsiklivend ma olen ja tsikkel on kuuris või isegi arvuti kohal pildina seinal? Ma räägin jobudest, kes linnas quartermile-sõitu teevad, nõeluvad ja üldse meile endile näkku koinivad (sest rahvale on kõik "tsiklimehed"), kuna mind ajas ärevaks teema "millised põlvekaitsed on paremad, et saaks süüdimatult kukkuda?". Kui sa ei ole lohakas, sõidad reeglipäraselt ja ei tõmble, pole sulle põlvekaitsmeid vaja.. v. a. juhul, kui sa 9.mai läbi Sillamäe Sini-Must-Valgega sadulas ei sõida.. Tagasitulles peateema juurde- nii räigeid koppasid läheb vaja 110 juures külje maha panemisel. Kui jutt linnasõidus, tulevad kohe meelde Tallinna Pärnu mnt. ilueedid, kes baikidega oma 1200m ringi nädalalõppudel kammivad ja igasugu tempe püüavad teha. Jah- seal võib tõesti kaitsmeid vaja minna.. Ajukaitsmetega on need sellid juba hiljaks jäänud.

Teen sul elu lihtsamaks ja toon teema algataja esimese postituse sulle nö koju kätte ja sina palun viita lausele,mis ütleb,et teema algataja otsib põlvekaitsmeid,millistega on hea süüdimatult kukkuda:

Jupi aega sõidetud sarnastega: http://bikeman.ee/gear-1/suojat/thor-sectorknee
Seisavad kenasti paigal ja puha. Tekstiilpükste alla on head, kuna originaalid on tekstiilidel enamasti nagu nad on.

Nüüd otsiks aga selliseid mida tekstiilpüksi(suvel ka teksa vahel) peale kannataks panna. On sellistega kogemust kellelgi? http://bikeman.ee/gear-1/suojat/thor-forceknee
Kasutus on ikka tänaval. Mu jaoks on ratas transpordivahend muu hulgas.

Või oskab keegi soovitada asju millega ise rahul?

Ette tänades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”