Õnnetused mootorratastega

Kasutaja avatar

joekas
Tsikkel: S10
Tänanud: 21 korda
Tänatud: 12 korda

Re: Õnnetused mootorratastega

Lugemata postitus Postitas joekas »

sepp kirjutas:
joekas kirjutas:

"Aitäh" sulle punase mahtuniversaali (vist sharan) juht, kes sa Kangru teelt Viljandi maanteele (parempööre Tallinna poole) keerasid ja kiirendusraja alguses seisma otsustasid jääda ja peale oma meditatsioonipausi rahulikult minema suusatasid.
Aitäh Sulle tagant tulnud autojuht, kes Sa peatusid ning aitasid mu jala tsikli alt kätte saada.

mis siis täpsemalt juhtus?

http://g.co/maps/6tkd5

Ma ise olin just sama manöövrit tegemas, mida too ajurveda-gurugi, st parempööre linnapoole kiirendursajale.
Ristmik on küll mõnevõrra nõme, sest üle selle kiirendusraja sõidavad bussid bussipeatusesse ja peab jälgima et kellelegi ette ei sõida. Mapsi pildil on ka kolmnurgad sõiduteel, kus oleks mõistlik pidama jääda tee andmiseks. Ma ei või pead anda, kas teekattemärgistus sarnaselt praegugi seal on või ei ole, aga igatahes ei ole mõistlik peatuda siis kui oled juba kiirendusrajale välja sõitnud!

Umbes nende kolmnurgakeste juures viskasin veel pilgu vasakule, veendumaaks et keegi ei taha üle kiirendusraja bussipeatusesse sõita, kui pilgu tagasi sain, nägin seda punast okastega siili seal keset teed, mu ees seismas. Mu vähene ekstreemolukordade pagas ei võimalda veel kurvis liigäkilisest pidurdusest johtuvat esiratta blokeerumist pareerida ja nii ma ennast sealt sisuliselt sõiduasendis külili olekus leidsin.

T200M ´64, Dnepr "KutuPiilu" ´72, NTV 650 Revere ´91, XT1200ZE "Hambutu" '18

Mine “Vaba teema”