Nõukogude tehnikaga tegelejaid?

J a n n o
Tsikkel: YamahaXT, DneprMT16
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 5 korda

Re: Nõukogude tehnikaga tegelejaid?

Lugemata postitus Postitas J a n n o »

Ahhoi, tösise raskeraua austajad. Ons kellegil tahtmist vötta ette üks Dnepri (92.a) korralikult söitma saamine? Olen püüdnud ise ennast netiavarustes koolitades asjadega kurssi viia. Nii palju olen ikka selgemaks saanud, et käima sain ja natuke söita ka, aga talvekülmadega enam ei käivitunud. Natuke lubas, aga nagu vändalöögist oleks väheks jäänud. Nüüd soojade ilmadega, mötlesin, et ehk saan asja löpuks käima, aga nüüd jooksis ühest karbussist sorinal bensiini ja mötlesin, et siin on ikka ka rohkem kogemust (ja ka kannatust :)) vaja. Klapindust ma igatahes korralikult tihkeks ei saanud. Karbussid vajaks ka kindlasti tasakaalustamist. Mul ei ole ka omal mingeid erilisi remonditingimusi. Seepärast otsingi, et ehk saan kellegi kogenumaga kaubale. Tasu sulas. janno.kymnik@hotmail.com
Ahjaa, ja kui liikuma saab, siis järgmiseks tahaks välimust kah kohendada ja soov oleks kogu see kupatus selliseks sitakarva söjaväe rohekas-pruuniks värvida.

Riga 13-Mini mopeed-... pikk vahe... -Kawasaki VN-Suzuki Intruder M1800R,Dnepr,Ural - Honda Varadero xl1000v - diisel Ural,Dnepr MT16, IZ Jupiter'68,YamahaXT660R

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”