Jõelähtme enduurokross 10.juunil 2012
Re: Jõelähtme enduurokross 10.juunil 2012
otty kirjutas:sirTafka kirjutas:Kas olen õigel arusaamal kui arvan, et see on väga hea võimalus teha oma esimene võistlus?
Tsikliomanik olen olnud küll kõigest paar kuud aga tahe võistelda on tugev ja tulevikus tahaks palju enduurosi ja ketvuskrosse kaasa sõita.Sama küsimus ning kas sellel võistlusel saaks 125cc 2t masinaga hakkama? Endalgi oleks see esimene võistlus
Julgen soovitada küll ka algajatele. Ise harjutan ka seal kuigi päris algajaks ennast enam ei nimetaks(palgist ja rehvidest saan üle). Kui ei eksi siis eelmine aasta oli Biene lausa 50cc 2t suurte ratastega pilliga ja sõitis nii mis kole.
Rääkisin ka korraldajaga kes ütles, et ülesõidu ajad saavad olema mõistlikud s.t. võid sõita ülesõidul sisselülitatud ajuga.
Kui tulevikus plaan enduuroga tegeleda on see igati hea koht kuna tegemist ei ole ratta kandmisega vaid sõitmisega. Rada sisaldab: metsa, kiviseid tõuse, langusi, looklemist, nikerdamist ja muud mis ikka enduuros ette tuleb. Samas on tegemist sprindiga nii, et teine päev ei pea valutavate lihastega uuesti peale minema.
Lisaks veel nii palju, et minu esimene enduuro oli peale ratta omamist kolme kuu pärast ja Võrtsu esimese aasta üritusel. Kes käis see teab kuidas tookord oli ilma naelata sõita.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.