Õnnetused mootorratastega
Re: Õnnetused mootorratastega
kesiganes sa täna tammsaare teel sõpruse pst ja linnu/sütiste tee vahel ühe musta saab 9-5 kokku põrkasid, siis mul ei ole sinust mitte grammigi kahju.
kahju on sellest, et sa ajudoonor oma manöövreid tehes ka seljakotti vedasid.
õnneks jäite püsti. õnneks saabijuht ei lõpetanud oma parema käe suunas tehtavat manöövrit. õnneks jäite te püsti ja ei tabanud vaevalt 5m enne kõnnitee äärekivi.
et siis mis juhtus: tammsaare teel, sõpruse pst ja linnu tee vahel, kus on foor, läks see punasest roheliseks. suunaga ülemiste poole startis üks saab ja hakkas reastuma paremale. kuni kusagilt selja tagant tuli autode vahelt hooga slaalomit sõites üks punane tsikkel ja nii nad külgepidi kokku käisid. ahjaaa.... saabil põles suunatuli, seda vaatasin ma spetsiaalselt, kuna olin tema kõrvalreas ja tahtsin ise reastuda paremale poole.
mis edasi sai, ei näinud. aga ilmselgelt kokkuleppele saite ühel või teisel moel. aga niipalju mõistust võiks ikka peas olla, et koos kaasreisijaga mitte hakata foori all slaalomit tegema. üksi sõida ennast kasvõi neljaks (ma loodan, et ka see jääb sul tegemata). sõidan ise päeva jooksul umbes 100 km tallinna teedel (nii tsikli kui autoga) ja olen loobunud ammu niimoodi foori all trügimisest. üks asi on, et read on kitsamaks jäänud, sest autod muutuvad suuremaks ja lisaridu on juurde tehtud samuti. teine asi aga täiesti mõttetu ajavõit, sest järgmise foori ajal kohtute niikuinii uuesti.