Osaluspiiranguteta motokross Kundas 10.04 2010
-
- Tsikkel: KTM LC4 Adventure/GasGas EC250
- Tänanud: 1 kord
Re: Osaluspiiranguteta motokross Kundas 10.04 2010
YZ 250 2t kirjutas:Pira kirjutas:Hakkab jälle pihta
http://www.msport.ee/shared/files/KOOSO ... Jaanus.pdf
Tuleb välja et pakuvad motomeestele eestis katust hoopis..90` on tagasi.....
Ei anna neile see osalejate arv hingerahu ja kogu lugu...No nagu mina aru saan on Hr. Oliver Sepp seal selleks EMF-i poole peal olemas, et ei tekiks selliseid arusaamatusi, kas teda pole seal siis tekib küsimus? Protokolliski oli nimi üleval ju??? Võimalik, et ma eksin aga kas siis pole tõesti need võistlused EMF-is registreeritud?
Minu arusaamist mööda ei ole EHKK sari EMFis registreeritud, ja ei peagi olema. Igas riigis võib jumalarahus olla mitu võistlusi korraldavat organisatsiooni, mitu sarja jne. Viimati kui ma näiteks Briti sarju kokku lugesin, sain kokku äkki 6 või 8 erinevat föderatsiooni. Näiteks Red Bull Pro Nationals on igati vinge sari, ja seda ei korralda üldsegi mitte ACU (ehk siis brittide kohalik 'ametlik' föderatsioon), vaid hoopis MC Federation. Red Bulli sarjas sõidavad profid, needsamad profid kes ametlikus tiitlisarjaski, ja probleemi ei ole. Nii nagu ACU ei saa MC Federationile öelda, et te ei tohi võistlusi korraldada, ei saa ka EMF mitte ühegi teise organisatsiooni võistlussarju blokeerida - see ei peaks mitte mingil viisil kohtuvaidlust vastu, sest EMF ei saa takistada ettevõtlusvabadust ega teiste mittetulundusühingute või ka äriühingute tegevust. Ainus, mida EMF saab teha ja teebki on öelda, et see pole meie sari. Ei ole jah - so what? Samuti ei saa ei ACU ega EMF öelda, et te tohi mujal sõita või, noh, öelda võib, aga see jällegi ei pea vaidlust vastu.
Võistlusel osaleja seisukohalt on oluline võistlus ise ning temaga seotud riskide kaetus kindlustusega. Kindlustusi on kaks erinevat - sõitja enese tervise kattev kindlustus ja vastutuskindlustus. EMF litsentsiga kaasneb EMF võistlustel kate mõlemale (mingis ulatuses, mida ma peast ei mäleta). Minule teadaolevalt on EHKK sarjal vastutuskindlustusleping olemas ning ses osas on kõik korras. Ma ei tea, kuidas on lood võistlejate kindlustusega. Oliver kindlasti teab, küll ta ütleb. Küll aga teab ajalugu aegasid, mil EMF litsentsi omavate sõitjate kindlustustega ei olnud asjad sugugi hästi.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.