ebayst ostmine.
-
- Tsikkel: XTZ 750,KTM 250 EXC,Beta 430RR
- Tänanud: 8 korda
- Tänatud: 45 korda
Re: ebayst ostmine.
Just alles lõpetasin ühe epopöa.
Tellisin klubikaaslasele saksast tahhoka. Müüja bewertung ei olnud küll super, aga kõvasti üle 90. Tuli asi ilusti kohale, aga peale pannes selgus, et ei tööta õieti, spido numbritel segmendid puudu ja tahho näidik töötab kah üle ühe. Müüja saatis mu loomulikult seenele, tema meelest pidi asi korras olema. Avasin keissi, need seletasid et asi tuleb kaenlasse võtta ja spetsi juurde minna ning teha ekspertiis ning see siis neile meilida. Sai kohaliku elektroonikaguru juurest läbi astutud, see arvas et asi on põrutada saanud ja seepärast ka rikkis, nurga alt vaadates oli nagu sisu nihkesse läinud. Koostas uhke akti, väljamaa keeles ja puha, teatas et parandamisele ei kuulu, kuna avamatu. Ebay aktseptis seda arvamust, ütles et saatke asi omanikule tagasi ning saatku siis neile meilile kinnitus, et kellele, kuhu ja millal ning et oleks paki tracking number ka. Sai kõik tehtud nagu vaja ja ära meilitud. Mille kohta tuli meilitsi vastu ka vastav kinnitus, et nad on minu meili kätte saanud ja tegelevad. Ja siis, mõned päevad hiljem, tuleb mulle mailile teade, et asi on otsustatud minu kahjuks, kuna ma ei olevat andmeid saatnud!?
Vastasin neile, et saatsin meili sel ja sel kuupäeval koos nende ja nende andmetega, sain kinnituse, olgu nad nii lahked ja kontrolligu. Vastust ei tulnud. Tuli hoopis küsitlusleht, kuidas ma nende keissi lahendusega rahul olen.
Panin kõik kirja, mis ma neist arvan,
ja üritasin helistada, et saaks kellegi vähemalt läbi sõimata.
Peale viit minutit stiilis "kui te tahate seda ja seda, siis vajutage x nuppu" sai isu täis. Niipalju aga sain targemaks, et kusagil on justkui võimalus vaidlustamise otsus vaidlustada.
Peale väikest ebays tuhnimist tuli välja et ongi. Kirjutasin uuesti pika seletuse ja ütlesin et palun, kurat, kontrollige järgi. Vastama pidid nad 48 tunni jooksul. Kolmandal päeval tuli lõpuks vastus, et asi on minu kasuks lahenduse saanud ja paypal'ilt laekus kah teade, et on mingi raha laekunud. Lõppsaldo siis -10 euri tagasisaatmise eest.
Krt, raske töö, nigu oleks päeva otsa põllu peale sõnnikut vedanud...

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.