Yamaha Fz & Fazer omanikud (Fz1, Fz6, Fz1000)

Kasutaja avatar

hannezk
Tsikkel: IZ49,KTM 250EXC-F, Yamaha FZ8
Kontakt:

Re: Yamaha Fz & Fazer omanikud (Fz1, Fz6, Fz1000)

Lugemata postitus Postitas hannezk »

Enda rattast rääkides, siis 5 maist alates kuni tänaseni olen läbinud c1850 km. Sõidumugavus linnas on väga hea, maanteel võiks nati nuriseda , sest puudub juu tuule suunaja. Naked bike puhul on see aga loomulik ja peadki arvestama et tuul tuleb ikka ülakehasse, kuid sellega harjub kiiresti ära. Rattaraam on tegelikult FZ1 oma ja mootori alumine osa peaks ka samalt rattal olema pärit. Ratas on piisavalt raske( 216kg), mille tulemusena püsib väga hästi teel. Kergkattega teel on ka lust sõita, sest raskuskese on suht madalal ja ABS pidurid töötavad laitmatult. Kindlasti oleks soov ringrajal masinat proovida. Tehase andmetes lõppkiiruseks c 220km/h, mis just kiiruse friikidele ei tundu kuidagi nii ahvatlev, samas linnas on ta piisavalt terava minekuga (78Kw). Disain on parim, mis ma FZ seerias näinud olen, sellest ka selle ratta soetamise otsuski. Enda FZ on paigaldatud carbon esi ja taga porilaud, LED suunatuled, Lazer väljalase (mõnus madal müdin :twisted: ). Peeglid ei kannata kahjuks kriitikat, kuid ex ole iga inimese oma asi , kuidas ta seljataha näeb. Hetkel ratta läbisõit c 6900km.

Tarmak, Gravel, Mud :bsmile:

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”