ebayst ostmine.

kilx

Re: ebayst ostmine.

Lugemata postitus Postitas kilx »

macintosh kirjutas:

Ma kahtlustan, et Hiina müüjatel on selline skeem väiksematele vidinatele. Olen täheldanud, et asi ei-tule-ega-tule, võtad müüjaga ühendust, laiutab käsi: "postis kaduma läinud." Ja siis läheb 5-6 päeva ning pakk kohal. Ning ausalt öeldes üsna ühe puuga iga kord. Kui arvestada, et kiirem pakk tulebi Hiinast 4-6 päeva ning mitte kunagi pole ükski postis kaduma läinud pakk välja ilmunud, siis paneb mõtlema ...

Alla nädala üldiselt ikka ei õnnestu pakki Kagu-Aasiast kätte saada. Olen päris palju väikest nodi sealt tellinud ning kogemusest lähtuvalt ei eelda, et pakk alla kuu kohale jõuab. Kõige negatiivsem kogemus oli see, kui tulid micro usb juhtmed, mis aga ei toiminud. Peale kurtmist saatis müüja uue partii juhtmeid, mis osutusid sama kasututeks. Sain viie taala eest kokku 10 kasutut micro usb kokkukeritavat juhet :D. Ei viitsinud selle asjaga edasi tegeleda.

Korra ka kurtnud, et pakki pole tulnud pea poolteist kuud. Ja müüja saatis uuesti ning teine pakk tuligi kohale umbes kuu aja pärast. Olen ka nähtavalt postis kahjustada saanud paki saanud, mis polnud kuidagi müüja süü.

Ebay annab teile peale ostu vist 45 päeva aega feedbacki jätta või asi vaidlustada. Kui aja lähenedes pakki pole või kurtmise peale uus saadetud pakk kohal veel pole, avage case. See annab teile 20 päeva lisa aega. Case avamine ei pea müüja jaoks negatiivselt lõppema. Võib ka müüjat hoiatada, miks see avatud sai. Suhtlema peaks kindlasti ebay keskkonna kaudu, et vaidluse korral näeks Ebay kogu eelnenud kirjavahetust.

Ja pakist võite ilma jääda ka tänu Eesti Postile. Sõbral oli juhtum, kus pakk jõudis postkontorisse, aga teadet selle kohta ta oma postkastist ei leidnudki. Mingi aja möödudes saatis Eesti Post asja tagasi. Õnneks oli müüja vastutulelik ja saatis paki uuesti.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”