ebayst ostmine.
Re: ebayst ostmine.
Mul oli eelmine aasta üks jama DPD'ga. Nimelt saatis üks Inglise eBay müüja paki just DPD'ga. Pakk jäi kahtlaselt venima, hakkasin 28 märtsil seda ise taga otsima. Selgus, et 23 veebruaril ostetud asi oli Tartu laos kohal juba 8 märtsil. Pakk lihtsalt istus 20 päeva neil laos ja minuni ei toimetatud. Põhjenduseks toodi, et pakil puudus tel. number! Nimi ja aadress ise olid korrektsed! Väitsid siis, et nemad kedagi vaid aadressi järgi taga ei hakkavat otsima.
Üritasin nendega protsessida ka ja saatekulu kompenseerimist nõuda (see oli tervelt 95€), aga sinna paika see asi jäigi, nemad lihtsalt irvitasid mulle vastu.
Hiljem leidsin selle DPD juhtumi pärast sellise lahenduse, et panin Paypali lehel oma aadressi lahtris nime järel esimesse "line1" lahtrisse lisaks veel enda tel. numbri ja "line2" omasse siis aadressi. Seal paypalis pole ju muidu üldse tel nr kohtagi! Nüüd siis kui müüja automaatselt trükib mu aadressi, siis mu nimi olekski nagu "nimi + tel. number".
Muidu krt seda teab millega keegi sealt eBayst jälle saadab ja kui juhtub kogemata jälle DPD olema on jälle prses! Pakki lihtsalt ei saa enne kui ise hakkad otsima, sest neil ju puudus pakil mu tel nr.
Tundub et seal on tööl sellise ajumahuga kullerid, kes ei oska lugeda ja ei tunne aadresse ja kaarti
vaid peavad helistama, et neile keegi ütleks, et ala "kolmas maja paremat kätt"...
Nii et kui kellelgi on pakk kahtlaselt kaua juba teel olnud võib tundub kaduma läinud olema ja ei tea üldse millega saadeti, siis tasub igal juhul DPD'sse helistada või kirjutada ja küsida. Suure tõenäosusega istub see pakk seal...
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.