Burnout !!! Kas võimalik???

Kasutaja avatar

sven

Lugemata postitus Postitas sven »

No_name kirjutas:
noo sõitmine enam vähem selge , kylge pole veel maha saand ag see ei näita midagi ! Nyyd tahaks proovida igasuguseid lihtsamaid trikke ikke mõistuse piires .

ei taha küll tähti närida,aga :
No_name kirjutas:
Tere ... Olen ikka peris mitu korda käpuli lennand. Esimene kord oli siis kui ma endale esimese ratta sain selleks oli mini mopp.Ma olin siis umbes 10 aastane. No mopp ei tahtnud kõima minna tuli lykkata. Suures lykkamis hoos tõmbasin rulli põhja . Järsku läks see käima ag kuna rull oli põhjas hakkas see kohe liikuma nii et ma ei saanud rulli tagasi keerata kuna mopp rebis eest ära . Kahju oli lihtsalt lahti lasta ja yritasin kuidagi ikka kinni hoida ja nii ma seal lohisesin kuni tasakaal lihtsalt ära kadus ja see mopp lihtsal mulle sylle kukkus . Põlved lohisemisest lõhki kuna dressid asfaldi peal eriti kaua vastu ei pea . Teine kord laenutasime sõpradega rollerid ja läksime sõitma see mingi 13 aastasealt aga enne seda sain ma mopiga ikke peris palju käntsu käidud. Noo jutt siis selline sõitsime ja järsku hakkas vihma sadama ja mõtlesime et viime need rollerid ära .Enne ära viimist tegime staadioni peal kiirendust millne roller kiirem on . Kahjuks jäi pidurdus maa lyhikeseks ja sõitsime staadioni lõpus olevale muru lapile ag vihmaga on muru libe ma tahtsin põõrata ja vupsti 180karaadi tehtud.Ise viga ei saand kuna kiirus mingi 30km/h ag rolleril tuli yks peegel kyljest ja se plasti veits lahti . Need olid rendi rollerid ja siis tuli veist parandus tasu kah maksta . Selline lugu oli siis :lol:
Sven.

Mine “Mootorratastest üldiselt”