Biker24 motokaubamaja suhtumine klienti
Re: Biker24 motokaubamaja suhtumine klienti
Fos kirjutas:ikka juhtub - ja garantiiga ikka tegeleb teenuse pakkuja. Kui sa ise müüks midagi kliendile ja see tuleks sinu juurde nädal aega hiljem, et kle ma lasin su kauba korda teha kuskil mujal, maksa kinni - sa maksaksid v? Ükskõik kui hea suhtumine on, kusagil jookseb ikka mõistlikuse piir ka.
Ja mis puutub biker24 meeste suhtumisse, siis see on ainuke koht, kus pärast tööpäeva ka veel võib abi paluda, mine proovi Vianori ukse taga kell 10 õhtul näiteks, näed suhtumist.
nii ja naa. Ma leian, et auto või tsikkliga ei ole alati võimalik talitada samamoodi nagu kohvikannuga. Pole tõesti eriline kunst viia OnOff`ist ostetud aparaat tagasi sinna tagasi. Kui sul, aga teepeal masin kummaliselt käituma hakkab või üldse ära laguneb sellepärast, et keegi tegi midagi ebakvaliteetselt või jättis üldse midagi tegemata.
Teemaalgataja tundub olevat inimene, kes sai aru milles probleem seisneb, aga mitte kõik inimesed ei ole spetsialistid ja asjatundja abi võib vaja olla juba kohe siis kui viga ilmneb. Suure tõenäosusega ilmnevad vead kõige ebasobivamal ajahetkel või liiga kaugel, et kohe teenusepakkuja poole tagasi pöörduda. Vaevalt oleks nõus Biker24 kompenseerima treileri kulud, kui asjatundmatu inimene kohe linnast välja sõites peale vibra ilmnemist tee äärde tõmbaks ja edasi enam ei sõitta ei julgeks ning kutsuks kohale puksiirmasina? Või siiski?
Lisaks kalduksin mina igasuguse vibra ilmenmisel pöörduma igale poole mujale, kui rehvivahetaja poole. Esimene asi, pähe tuleb oleks probleemid sillas endas ja sõidaks stendi. Kindlasti ei laseks ma sellepärast rehve maha võtta, et ülevaatada. Ma tõesti ei ole nii pädev arvama veaks tasakaalustamata rehve. Miks peaks üldse rehvivahetaja jätma rehvid taskaalustamata? Pigem ikka vastupidi. Vahetult peale rehvivahetust peaks kõik olema vägagi vinksvonks.
Teenusepakkuja võiks kompenseerima tekitatud ebamugavused ja lisa kulutused. Põhjuseid keeldumiseks leitakse alati. Ja meil tundub see olevat eesmärgiks omaette enamustes firmades. Klient peaks esiteks saama masina kätte nii, et ta ei peaks peale seda tegemata ühtegi üleliigset liigutust. Ja kui sa oled teenusepakkuja tõttu sunnitud autokõrval põlvitama ja vigu tuvastama siis on asjad valesti tehtud ja sa peabki selle eest maksma see, kes midagi tegemata jättis või sitasti tegi.
Antud loo puhul tuleb möönda , et töö tehti viletsalt ja klient saadeti põhimõtteliselt puu taha.