30.aprill 2005, Bikefest Season Opening
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
Anna andeks, aga mida sa tahtsid nyyd selle postiga t6estada?Smurff kirjutas:Ah jaa täna jäi silma kuidas neli motomatkajat jõid piimaja pärast läksid sõitma.....nad olid vist biker.ee-st
Et ainult k6vad mehed joovad 6lut ja kohe l2hevad s6itma?
Ja et biker.ee's on siis ainult kusikud (no andke andeks), kes tarvitavad rattaga s6ites alkoholivabu jooke?Kui nii, siis see koht on kyll nii k6vadele k2rbestele igav.
primo
Challenge the Adventure.Ride The World
ei tahtnud ma midagi öelda selle piima värgiga
ega täis peaga ei soovita küll kellegil sõitma minna.................
see piima ja õlle jutt tuli mul üldse sellest,et kord mul sugulane (kes ei ole tsiklist vaid on pankur
) käis bikers pubis ja läks sõpradega õlut jooma sinna...tema rääkis mulle sellise naljaka jutu,,,--------------------et oli näinud mingeid huippu harlymehi,kes tulid sisse uksed paukusid,käed plaksusid,puutsad krapsusid,zipod laksusid,hääl oli nagu kõrilõikaja Jackil,nägu nagu retsil maantee röövlil,...........................kõik oli nagu filmis.....aint üks aga..........................ütles suure häälel baarmanile-----------pane üks suur piim
see muutis mu võhikust sugulase hoiaku tsikklimeeste hulgas kohe..........see on naljakas kuid vist õige 

ega täis peaga ei soovita küll kellegil sõitma minna.................
see piima ja õlle jutt tuli mul üldse sellest,et kord mul sugulane (kes ei ole tsiklist vaid on pankur

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.