Biker.ee moded

Kasutaja avatar

Teema algataja
Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 145 korda
Tänatud: 381 korda
Kontakt:

Re: Biker.ee moded

Lugemata postitus Postitas Piipz »

Miks te arvate, et suured muutused on tulemas, foorum ju iseenesest toimib. Vead siin foorumis on pigem tehnililised, tsensuurijamasid on siin suht harva. Minu sõel on isegi suurte aukudega (togi)

ükskõik, mida keegi kuskil ei teeks, on alati keegi vastu. modefoorumis oli ka vähemalt üks inimene kategooriliselt minu vastu aga siin ma olen ja foorum ei ole veel maha põlenud.

rääkigu mac mis juttu tahes, olen teda päriselus mitmeid kordi näinud ja on väga normaalne inimene. Vastutangi tema eest, seega süüdistage mind, et ta modeks sai, mitte ärge tehke teda maha, selline jama mulle ei meeldi :nono: Ega mac inimesena ju ei muutunud, sai lihtsalt vastutust juurde ja olen kindel, et ta saab sellega hakkama. vihkamisel ja nöökimisel on suur vahe, uskuge mind, neil asjadel ma teen vahet

p.s.
reimpsi kohta ma olen kindel, et ta ise ei taha mode olla. tal niigi palju kohustusi ja tegemist. ütle reimps, et mul pole õigus?
p.s.2. rääkige nüüd kõik südamelt ära, mingu või fleimiks, ma/me tahaks rohkem infot, et mis teile siin foorumielus kõige rohkem/kõige vähem meeldib. kui kedagi miski kohe vägaväga riivab aga ei taha kirjutada, lepime aja kokku ja räägime päriselus. kõik katkised asjad teeme korda
p.s.3. ülihea sõiduilm on väljas, marss õue.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Foorumist. Ettepanekud ja kriitika”