Rajale sõitma
Moderaator: Moded
Re: Rajale sõitma
Selline oli eilne Raplas sõitmine läbi minu "silmade":
http://www.youtube.com/watch?v=0ouBNBGVQco
Niisiis kes homme Aravetele sõitma tulla tahab, siis stardime Tallinnast Lasnamäe Statoilist kl 12.00
igaks petteks panen oma telefoni ka: 50 66 473
Tervitades,
Aivar
-
- Tsikkel: KTM 890 AdvR
- Tänatud: 40 korda
see mis kanali ääres on seal keskel. mcdonalds jms?
kui täna midagi ära ei lõhu, siis olen kohal.
tormavtellis kirjutas:see mis kanali ääres on seal keskel. mcdonalds jms?
kui täna midagi ära ei lõhu, siis olen kohal.
Ei-ei. See, mis on Peterburi mnt. -l. Peterburi ja smuuli ristil
-
- Tsikkel: Yamaha R1 track only
Selline küsimus, et mis marsruuti pidi on plaanis liikuda Tallinnast, ikka Piibet pidi? Olen ka tulemas, kuid pean Piibe mnt algusest siis liituma Teiega - et teaksin kuhu ennast tee pervele ootele sean
Lisaks siuke küss ka, et kas on ainult päeva pilet rajal või saab ka tundide kaupa? Otsisin aga ei suutnud leida, ju siis saamatu
-
- Tsikkel: 300 EXC Six Days 2022, TRS One
- Tänatud: 1 kord
pets4524 kirjutas:Siis ei saa ju ka ikka minna kui pro-d juttu ajavad... Siis vaja kõrv kikkis kuulata äkki jääb ka külge midagist või nii
Punne kahjuks niisama lihtsalt ei pane kuna vaja veidi gondleid lõikuda enne ja muu jant... Julge hundi rind on haavleid täis seega võtan plaani laup kell 1 aravetel olla
Mis kell Sa Viljandist liikuma hakkad?
-
- Tsikkel: Mitmed
- Tänanud: 36 korda
- Tänatud: 222 korda
DGAF kirjutas:Selline küsimus, et mis marsruuti pidi on plaanis liikuda Tallinnast, ikka Piibet pidi? Olen ka tulemas, kuid pean Piibe mnt algusest siis liituma Teiega - et teaksin kuhu ennast tee pervele ootele sean
Lisaks siuke küss ka, et kas on ainult päeva pilet rajal või saab ka tundide kaupa? Otsisin aga ei suutnud leida, ju siis saamatu
see ongi ühekordne taks,sõida palju või vähe.
Kangutan kõveraid
VTR1000SP1
VTX1800R potsataja-nüüd kahe liitrine
GTS reinkarnatsioonil
98% müüdud Harleydest on ikka veel teedel....ülejäänud 2% jõudsid koju
Kukkumispunnid on küll olemas, kuid ilmselt hoo pealt kukkudes ei pruugi siiski väga midagi päästa (pigem koha peal külili käimise puhul kasuks)
Pole küll teemasse aga igaksjuhuks kui keegi algajam satub lugema seda steitmenti. Punn töötab kukkumisel väga hästi, kui ta on õigesti paigaldatud. Niisama ümber kukkudes otse raamile paigaldatud tavaline punn võib raami lõhkuda.
Viimasel 2 korral rajal käies on ikka juhtunud, et keegi külje maha paneb. Mõlemil juhul punnid on olnud olemas ning rattad on jäänud terveks. Viimasel mehel sai geneka poole kaan natuke kraapida ja seisujala vedru tegi lipet. Mille peale pea kõik see mees rajale väliskurve oma rattad parkisid ja seda otsima asusid. Keegi vist selle peale ei mõelnud, mis siis saab kui järgmine mees võssa tõmbab sama koha peal. Oleks 2-3 ratast pikali ja halval juhul keegi ratta all. Aga see juba kah omaette teema.
Teemasse kah - kui viitsin siis veeren kah Aravetele.
To: 2ndalpha - Kui kogu seltskond arvestab umbes kell 1 aravetel olla siis ilmselt väikse varuga võttes võiks nt 11.45 hiljemalt linna statist startida? Umbes 100 kilti vist peaks sinna olema Kui enne veel ka mäol tankimas käia siis peaks mingi 10 minti lisa aega arvestama vist... Või oli seal kohapeal ka mingi normaalne tankla ligidal vat enam ei mäleta
-
- Tsikkel: 300 EXC Six Days 2022, TRS One
- Tänatud: 1 kord
pets4524 kirjutas:To: 2ndalpha - Kui kogu seltskond arvestab umbes kell 1 aravetel olla siis ilmselt väikse varuga võttes võiks nt 11.45 hiljemalt linna statist startida? Umbes 100 kilti vist peaks sinna olema
Kui enne veel ka mäol tankimas käia siis peaks mingi 10 minti lisa aega arvestama vist... Või oli seal kohapeal ka mingi normaalne tankla ligidal vat enam ei mäleta
Ok, püüan pool kaksteist Statis olla kui midagi muud ette ei tule.
pets4524 kirjutas:Või oli seal kohapeal ka mingi normaalne tankla ligidal vat enam ei mäleta
Aravetelt mõni kilomeeter Jäneda poole on Premiumi tankla. Siia maani olen sealt head bensiini saanud.
Vb tulen vaatan ka Homme siis sinna, aga kella üheks ei jõua. Pigem kella 2-3 sinna
-
- Tsikkel: Honda VTX 1800R, Honda CB500
- Tänanud: 1 kord
- Kontakt:
aivarik kirjutas:tormavtellis kirjutas:see mis kanali ääres on seal keskel. mcdonalds jms?
kui täna midagi ära ei lõhu, siis olen kohal.Ei-ei. See, mis on Peterburi mnt. -l. Peterburi ja smuuli ristil
See on Vesse Statoil, nii info mõttes
Kodus tagasi ja pesud kustud kraabitud ning kosutav premium ka sisse manustatud ja emotsioon tänasest päevast on üli meeldiv Tänusõnad kõigile kes õpetussõnu jagasid
Päeva lõpuks tuli mingi 110 rajakilomeetrit aga sinna 130 ja tagasi teist samapalju hakkas lõpuks ikka kanni pihta küll... Ja ilmselt on homme valusad lihased mille olemasolust ma teadlik ka ei ole veel
Igatahes loodan, et kedagi väga kiivrisse vanduma ei pannud rajal ja olen igati rahul, et sai sisukas päev veedetud bikeri seltskonnaga
No siis on tore kui tänase päevaga rahule jäite. Vinge andmine oli ja uskumatult palju oli meid seal rajal.
Suur tänu kõigile, kes tulid!
-
Lahe kraam jah. Teinekordki
...ja noh ma siis pean ka ikka nyyd baigi endale ostma.
-
- Tsikkel: Yamaha R1 track only
Rõõm kuulda, et edukas üritus oli Kahjuks endal jäi see kord vahele, sel ajal kui teie sõitu nautisite käiasin silindritest liigset kütust välja
-
- Tsikkel: Honda VTX 1800R, Honda CB500
- Tänanud: 1 kord
- Kontakt:
Võib üritusega rahule jääda jah. Kehas mõnus surin sees praegu, homme saab lihaseid avastada jälle
Tänu Erkkile on isegi "Vana rinkahunt" esimest korda koos rattaga pildile jäänud ja vat nendega oleks hea olnud seda sõida ja pildista mängu ülesannet täita olnud kus oli vaja sinu ratas kurvi võtmas Tänahommikune staatus on kusjuures täitsa valutu kuigi kartsin, et peale esimest korda on igalt poolt kange olla täna aga õnneks mitte... Tundub, et tuleb jääda järgmist korda ootama
Peab ikka ka jälle tulema õppima ka kardirajal sõitmist , mitte , et ma hullult oskaks ka kiirematel radadel sõita aga noh , niisama funnima
tel.56 452 700
Väga ilus sõit Meph Väga hea oli vaadata ja võrrelda kunas sinul alles gaas maha tuli ja kunas mina juba enne kurvi pidurdama hakkasin
Kes see kodanik oli kes sellise poognaga kurve võttis?
See minumeelest sigalahe pilt
-
- Tsikkel: GL 1800
- Tänanud: 62 korda
- Tänatud: 37 korda
UMMI kirjutas:Peab ikka ka jälle tulema õppima ka kardirajal sõitmist , mitte , et ma hullult oskaks ka kiirematel radadel sõita aga noh , niisama funnima
Jaa jaa
Krt, mis värvi medal sulle eelmise aasta eest kaela riputati?
-
Igatahes kui miski kamp amatööre kuskile rajale tahab jälle sõitma minna, siis ma oleks kah taas piletis
Meeldiv meelelahutus. Enne pean ainult kuidagi oma tagavedru kõvaks kruttima.
Kes see kodanik oli kes sellise poognaga kurve võttis?
Sellega sain mina hakkama
Igatahes kui miski kamp amatööre kuskile rajale tahab jälle sõitma minna, siis ma oleks kah taas piletis
Meeldiv meelelahutus. Enne pean ainult kuidagi oma tagavedru kõvaks kruttima.
Siin natuke juttu mida ja kuidas timmida, et leida selline meie tasemel seadistus rattale e. amordi(vedru) eelpinge reguleerimine (koos sõitjaga): http://www.youtube.com/watch?v=awq-S8CSmB8 ...Päris niisama lihtsalt peale keerata ei soovita, võta sõbrad appi ja saad raja- või tänava jaoks enamvähem seadistuse millest hiljem kergem endale meelepärast seadistust välja timmida
Kes rohkem viitsivad asjaga tegeleda ja ringrada külastada siis selline video/film nagu "Keith Code Twist of the Wrist" võiks olla kohustuslik vaatamine
Edu timmimisel
koi kirjutas:UMMI kirjutas:Peab ikka ka jälle tulema õppima ka kardirajal sõitmist , mitte , et ma hullult oskaks ka kiirematel radadel sõita aga noh , niisama funnima
Jaa jaa
![]()
Krt, mis värvi medal sulle eelmise aasta eest kaela riputati?
Medalitest ei tea ma midagi , neid ei jagatud aga karikaid sai veits kogutud , see aasta kõrgem klass ja kiiremad konkurendid.
tel.56 452 700
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.