Endurod metsaradadele (Harjumaa)

herki.

Re: Endurod metsaradadele (Harjumaa)

Lugemata postitus Postitas herki. »

Rajal käidud ja kondid ning lihased siiani valusad. Lihased on valusad koormusest ja kondid kukkumistest. Vale oleks väita, et see rada nüüd liiga kerge oleks olnud minu jaoks... Lihtsalt kogemusi on vähe ja varem pole ma ka kividel turnimas käinud :roll:
Algus polnud väga vigagi, kuid väsimuse suurenemisega muutusud need kivised tõusud ja langemised ikka päris rasketeks.
Üle sai elatud ka päris korralik kukkumine. Ratas käis ka kenasti üle nipli, aga õnneks kaitsmed ja saapad päästsin minu ja ratta kahjustused ei ole ka suured.
Kes sinna esimest korda sõitma läheb, neil tasub tähelepanelik olla, kuna paljud järsud tõusud lõppevad veel järsemate langustega ja kui tõusu liiga uljalt võtta, siis jääb üle loota vaid pehmele maandumisele. Hetkel olid seal veel võistlusest üleval ka mõned hoiatussildid, mille puudumisel oleks võinud veel rohkem paha juhtuda. Seal oli ka paar kohta, kus suht siledad ja kiired lõigud lõppevad korraliku järsakuga. Kui siledal veidi kiiremini liikuda, võib enne langust hoo maha võtmine olla suht võimatu. Ja eks mõistlik ongi sinna minna mitmekesi, sest kui peakski midagi juhtuma, siis abi on sinna kaunis keeruline juhatada.

Eks metsas näeme :bsmile:
Herki
Pilt
Pilt

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kross ja enduro”