Hooaja avamine Flintis - muljed
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 378 korda
- Kontakt:
Väga raske on öelda, mis otsas ma seal kolonnis olime, sest kõige pikema sirge peal ei näinud ma ei esimest ega tagumist otsa. Ju ma siis nii keskel olin. Kui välja arvata mõned bikevennad, kes ei suutnud oma kohal seista ja siis mööda kippusid, ei olnudki mul rohkem negatiivseid elamusi. Ei ühtegi rullnokka autojuhti, kes oleks vahele kiskunud ega ühtegi liiklusohtlikku olukorda. Kiirus oli vast kõige rohkem 90 paldiski maanteel, mingit megarebimist küll ei olnud, mustamäe teel sõideti täiesti normaalse kiirusega.
Kui kuskil mingit kimamist oligi, siis ma kaldun arvama, et pigem tagaotsas tänu vahelt ära läinud bikemeestele, selline siblimine võimendub ju alati tahaotsa.
Mina jäin igatahes rahule.
Ühest asjast on ainult kahju - oleks tahtnud seda ise kõrvalt näha. Kas kuskilt telekast on veel lootust seda näha, või äkki keegi teeääres seisnu filmis seda ning riputab selle netti üles
Pärast flinti paraadi sõitsime Bikersi omasse, sinna tuli suht vähe rahvast. See Bikers pubi paraad põhimõtteliselt kukkus läbi. Juba sellepärast, et bikers pubi turvamehed tulid liiga tänava äärde, ajades seega osad ratturid lihtsalt minema, kuna polnud ruumi parkida. Natsa tagantpoolt oleks pidanud tee kinni panema.
Bikers pubis oli 60 eeku pilet. Selle raha eest sai õhtul ühe Jack Daniels'i shoti ning tasuta sissepääsu motomuuseumi. Ühesõnaga, kui need summad kokku lüüa, siis üritusele sissepääs maksiski ainult 5 krooni
Ja õhtul oli Bikersis üsnagi normaalne kräu, strippi, õlut ja palju nalja.
Ning pilte tahaks ka, mu fotokas puhkas see päev ju.
Kui kuskil mingit kimamist oligi, siis ma kaldun arvama, et pigem tagaotsas tänu vahelt ära läinud bikemeestele, selline siblimine võimendub ju alati tahaotsa.
Mina jäin igatahes rahule.
Ühest asjast on ainult kahju - oleks tahtnud seda ise kõrvalt näha. Kas kuskilt telekast on veel lootust seda näha, või äkki keegi teeääres seisnu filmis seda ning riputab selle netti üles

Pärast flinti paraadi sõitsime Bikersi omasse, sinna tuli suht vähe rahvast. See Bikers pubi paraad põhimõtteliselt kukkus läbi. Juba sellepärast, et bikers pubi turvamehed tulid liiga tänava äärde, ajades seega osad ratturid lihtsalt minema, kuna polnud ruumi parkida. Natsa tagantpoolt oleks pidanud tee kinni panema.
Bikers pubis oli 60 eeku pilet. Selle raha eest sai õhtul ühe Jack Daniels'i shoti ning tasuta sissepääsu motomuuseumi. Ühesõnaga, kui need summad kokku lüüa, siis üritusele sissepääs maksiski ainult 5 krooni

Ning pilte tahaks ka, mu fotokas puhkas see päev ju.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.