Aprilia Red rose '95
-
Ilgekepp
- Tsikkel: Jamaha VIBRAGO
- Tänatud: 2 korda
Re: Aprilia Red rose '95
pontus kirjutas:http://bike.motors24.ee/vehicles/297268 ... ngine.DESC
Kas keegi oskab rääkida midagi antud isendist? Läbisõit kah normaalne , 125-ne 2taktine peaks ju päris hästi edasi käima.Mis arvate? Ma ise 171cm pikk ja 65kg raske. Või jääb nats lahjaks(18hp)?? Ma ise arvan,et esimeseks rattaks üle pika aja peaks tunde ikka kätte saama (noorena kymko jm asjadega ikka sõitnud).Sõiduvarustus varasematest aastatest alles seega teemasse :"Alasti"sõitma" ei satu
![]()
Kuna sai suve algul load ära tehtud,soomes tööl käidud ja raha kogutud siis mõtlesin endale kah ühe kroomi ära võtta (mulle need plastikud eriti meeltmööda pole,pinisevad ainult).Hinna poolest üle jõu ei käi ja ehk saaks see aasta isegi mõne lisa vidina ära osta kui ratas midagi vajaks. Hea oleks kui keegi samasuguse ratta omaja siia postituse saaks teha, kuidas ratas käitub erinevates olukordades jne. Igasugust aasimist siia teemasse ei oota
pontus ära kuula neid.esimeseks kroomiks ikka vägev,pole väga võimas,juhitavuselt maailma klass,sõidab nagu kuld.soovitan kindlasti küll hiljem saab võimsamaid osta
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.