"Alasti" sõitmine
Re: "Alasti" sõitmine
Ma tean kull kuidas tundub, kuidas on asfaldil lohiseda ja kuidas on metsas kandude peal lohiseda. Ma pole mingi sportane aga hoog on olnud ikka pehmelt oeldes suurem kui keegi ule puusa viskaks. Kui on lohisemiseks ruumi, mingigi varustus olemas ja takistusi ette ei tule, siis toenaoliselt ei murdu ukski luu. Tekstiiljope on ribadeks olnud, nahkvarustusel moned kriimud. Tekstiiljope paastis sellest, et kuunarnukk oleks luuni kulunud. See on ikka igauhe enda asi, mida kanda, mida mitte aga ajada teistele mingit lapsejuttu motovarustuse mottetusest, see on vastutustundetu. Arvestama peaks ka selle potensiaalse inimesega, kes just mingit "vannabee rebel" juttu usub ja ennast vigaseks voi surnuks kukub. Minu sudametunnistusele oleks liigne koorem ka see kui keegi minu jutu parast monda aega ilma nahata haiglas peas veetma. Uks vaike noks ja kael on murdunud. Sellest ei paasta ukski kaitse. Ulejaanud onnetused on kaitsmetega ikka markimisvaarselt talutavamad.
Kui motovarustusega aknast asfaldile hupata. jaad terveks voi vahemalt laip on enam- vahem uhes tukis. Ilma varustuseta ei joua kojamees ajutukke kokku korjata.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.