Hooaja avamine Flintis - muljed
Ma vist olin ka selles Flinti paraadis suht ees otsas, vähemalt alguses. Mingi mälupilt ütleb, et siniseid vilkureid oli algul pikemal sirgel ikka kusagil kaugel ees näha. Tempoga oli paraku nii, nagu ikka, s.t. sisuliselt oli 2 rida, mis liikusid suht erinevatel kiirustel, vasakpoolne kiirem rida koosnes põhiliselt ikka bikedest ja mõnest üksikust kroomist. Sekka sattus ka neid, kes pidasid paremaks eessõitjatest oluliselt aeglasemalt veereda, tuleb tunnistada et paarist sellisest sõitsin ka ise mööda (kui vahe eelmistega juba väga pikaks kippus). Kolonni laius kõikus pidevalt 2 ja 6 ratta vahel. Paraadi lõppedes olin ma vist oma 100 ratta jagu tagapool, kui seda alustades... savi, vähemalt ellu jäid vist kõik, mis on isegi hea tulemus ja tegelikult põhiline. Mass oli suur ja eskort ikkagi oli, mille eest kiitus korraldajatele.
Spidomeetrit linnas ei jälginud, pigem eessõitjaid, aga sirgetel (Paldiski, Sõpruse) mingi 70-100 vahel võisid kiirused olla küll.
Peale paraadi ei toimunud Flintis peale tasuta (s.t. 100-eeguses piletihinnas sisalduva) õlle jagamise sisuliselt mitte midagi, vähemasti seni, kuni ma seal olin (~18 vist). Minu jaoks tundmatu noorinimestest koosnev hardrocki viljelev vokaal-instrumentaalansambel vahepeal tegi oma etteaste, aga erilist rõõmu ei paistnud see kelleski tekitavat, nemad ise võibolla välja arvatud. Varane aeg ja vähe publikut ka, paljud lasid jalga Bikersi üritusele ja kuhuiganes.
Spidomeetrit linnas ei jälginud, pigem eessõitjaid, aga sirgetel (Paldiski, Sõpruse) mingi 70-100 vahel võisid kiirused olla küll.
Peale paraadi ei toimunud Flintis peale tasuta (s.t. 100-eeguses piletihinnas sisalduva) õlle jagamise sisuliselt mitte midagi, vähemasti seni, kuni ma seal olin (~18 vist). Minu jaoks tundmatu noorinimestest koosnev hardrocki viljelev vokaal-instrumentaalansambel vahepeal tegi oma etteaste, aga erilist rõõmu ei paistnud see kelleski tekitavat, nemad ise võibolla välja arvatud. Varane aeg ja vähe publikut ka, paljud lasid jalga Bikersi üritusele ja kuhuiganes.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.