Hooaja avamine Flintis - muljed
Huvitav on kuulata/lugeda erinevaid kommentaare.... Ise sõitsin ma kuskil paraadi keskel vist (täpselt ei tea ju) ja mina küll korralduse üle küll eriti kurta ei saa. Paraad algas kellaajaliselt õigesti, marsruut oli ette teada ja korraldatud. Eskortivaid politseinikke oma silmaga ei näinud, küll aga ristmikel autode respekti ja kinnipandud teid/ristmikke. Ühtegi vaheletrügijat oma silmaga ei näinud, kuigi ühest kuulsin takkajärele (tegelikult küll 1st mersust ja ühest trolli peale ihkavast pensionärist). Kiirust ei jälginud, kuigi tempo oli päris kõva, maha küll ei jäänud, kuid ega mökutamiseks kah aega ei antud (see ka minu poolt vist ainus miinus paraadi aadressil). Päris pikka aega kulges vähemasti see minu osa kolonnist kahes reas ja suht normaalses malelauas, vahepeal tekkis küll jah 2 rea asemele 4, aga siis oli ka 2-3 rada vabalt kasutada... Aga jah...mõnedel vendadel hakkas vahepeal kiire ja siis oli vaja mööda kihutada, kolakat neile...NII kiire teil ju ometi ei olnud...ja kui oli siis OTSIGE OMALE TEINE TEE. Mis veel. Edasine värk Flindis oli jah suht olematu, ise sai kah Bikersi juurde sõidetud ja siis millalgi tagasi ja...ühesõnaga suurem osa edasisest õhtust kulus linna vahel edasi-tagasi sõitmisele kusjuures tundus et ega kuskil miskit ei toimu
. Igatahes sai külmas kevadõhtus nina vesiseks aetud ja siis koju sooja kobitud. Üldised emotsioonid igatahes pigem positiivsed, paraadil arenguruumi on, kuid viimaste aastate Bikersi omadega võrreldes ... kõvad plusspunktid
Zeek

Zeek
Elu on...
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.