Hooaja avamine Flintis - muljed

funkybmx

Lugemata postitus Postitas funkybmx »

Ise passisin teie kolonni kui läksite teist korda Flinti sis läks 110 peal lugemine sassi palju teid oli...aga ennem minu jõudmist oli juba sealt 100 tükki mööda veerenud nii et neid ikka oli...muidu tundus üritus pealt vaadates väga kõva....endal on roller olemas kuid too päev ei sõitnud aga oleks tahtnud..tegi kohe südame soojaks:)
aga kiitus teile see oli ikka võimas, igalt küljelt jne voolasid kohale, hääled olid väga metsikud aga natuke kurdan selle üle et 2 korda jäid mingisugused endurod teistest (vist meelega) maha ja sis kui autokolonn sai liikuma peale flinti siis endurod lükkasid "soundid" põhja ja lendasid kõikidest autodest (neid oli seal ikka) mööda. Kuid muidu minu kui pealtvaataja hinnang on küll 5+ kahjuks pilte ei teinud ega videot....

Hääled mis tulid nii bikedelt kui kroomidelt olid VÄGA võimsad, ja kui kedagi huvitab sis seal kakumäel flindi juures tiirutasid paljud mootorattad kuni kella 19:00 ni aga muidu enamused olid kadunud, ja ees tõesti oli vilkuritega politsei auto ja taga politsei mootorratas...niiet organiseeritud!!

PS! üks vahejuhtum oli mu isale oleks üks bike sisse sõitnud tagant sis kui buss oli just pidurdanud ja isa kah ja bike ei tabanud ära....OLGE ETTEVAATLIKUD!!!!

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”