Pärnu/Pärnumaa motorratturid
Moderaator: Moded
Re: Pärnu/Pärnumaa motorratturid
Suiks kirjutas:Tere kas keegi linnapeal ka täna? Kellel huvi siis mõned (ei tea mitu) saavad kokku portas 21.00.
Selge pilt, võib olla ujun ka kohale. On mingi linnatiir või linnast välja tiir plaanis?
series kirjutas:Suiks kirjutas:Tere kas keegi linnapeal ka täna? Kellel huvi siis mõned (ei tea mitu) saavad kokku portas 21.00.
Selge pilt, võib olla ujun ka kohale. On mingi linnatiir või linnast välja tiir plaanis?
Selgub kohapeal kuna oleneb sellest mis ratastega ja kui palju inimesi tuleb. Minul on iseenesest suva.
Kui te ainult linnas sõidate, siis kas väikese supermotoga(50cc) oleks väga mõeldamatu suuremate meeste ja ratastega kaasa sõita?
Täna - 08.06 kella 12:40 ajal Rannametsa kandis Piirumis oli keski Ducati või Hondaga politseile hambavehele jäänud. Mõõdetakse salamisi kiirust(lihtsalt et teaksite kellel riia maanteele asja)
Tervist, kas kellegil täna sõitmis huvi ka on. Mina pluss üks saame kokku täna 20.30 - 21.00 portas Kellel huvi võib liituda. Mõte nii mnt´d kui linna sõita.
Tervitades Suiks
Teema on kuidagi välja suremise äärel. Kas Pärnu kandi rahvas enam ei sõidagi või on sõidumõtted jaanipäevavihma poolt ära uhutud? Endal plaanis täna väike tiir teha, aga tuleviku mõttes võiks suurema rahvaga ka sõitu teha...
Võtab järgminekord telefoni kätte või kirjutab varem siia ja let´s go
Kuulge, kui nüüd ilusad ilmad tulevad,siis peaks midagi orgunnima.....kuhugi minema....näiteks.
Tervitades
H.
Holari kirjutas:Kuulge, kui nüüd ilusad ilmad tulevad,siis peaks midagi orgunnima.....kuhugi minema....näiteks.
Tervitades
H.
Mõte päris hea, millal ja kuhu?
Tervitades,
Tanel
You Bastard!
Kas homme sõiduhuvilisi ka oleks? Teeks homme õhtu poole ringi?
Tervitades,
Tanel
You Bastard!
Tegelikult võiks ju ka täna väikese põksu teha. Ilm tõotab ilus tulema.
Täna tegelt jõuaks ka, kui minejaid on oleks ka kohal. Kui kui võimalik lükkaks 19:30 peale kogunemise?
Tervitades,
Tanel
You Bastard!
Mul kahjuks oli kultuuriprogramm käsil ning alles nüüd jõudsin. Aga järgmine kord üritan juba pundis olla.
Tere!
Kas Pärnust ka selles suunas liikumist on http://smash.paganad.ee/
Eelmine aasta oli küll ÄGE olemine.
Tervitades Silver
Keegi oleks võinud numbri ka panna Oleks saanud helistada et ehk oleks väikese hilinemisega ka kohale jõudnud
m2ikret kirjutas:Keegi oleks võinud numbri ka panna
Oleks saanud helistada et ehk oleks väikese hilinemisega ka kohale jõudnud
Olime Dimon-gor -iga 2-kesi, niiet järgmine kord ootaks rohkem rahvast
Kuid täna see ilm vist ültse ei luba ja ega homme ka vist midagi paremat pole, kuid mingi aeg võiks uuesti proovida.
Tervitads,
Tanel
You Bastard!
Tere, kuna ilm tundub täna ok olevat võiks sõitma minna. Kas kellegil huvi on? Võiks teha väikse linna- ja mnt tiiru. Minu ettepanek oleks koguneda 20.30-21.00. Kui kellegil huvi siis anke teada siin. Muidu üksi ei viitsi sinna istuma minna. Kui keegi kardab et jääb hiljaks siis võib helistada mulle(53658999) ja ootame ta ära. Kogunemine siis Portas.
Tervitades Suiks
m2ikret kirjutas:Olen ka arvatavasti tulemas ...
Kuna mõned inimesed peale meie kahe on juba kinnitused andnud, et tulevad siis ma ise kindlasti kohal.
Tervitades Suiks
Oleneb kellejaoks mis maa pikk on. Paagitäiega saad ikka hakkama .
Tervitades Suiks
-
- Tsikkel: R1
Siim ära järgminekord tuima pane ,et paagiga hakkama saab...mõni ei viitsi tulla sellepärast enam.Vaatavad ,et päris lolliks läinud tahavad tervet paagitäit maha sõita
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.