Hooaja avamine Flintis - muljed
Moderaator: Moded
Hooaja avamine Flintis - muljed
Nii kurat... Ei saa mitte vaitki olla nagu öeldakse...
Neste kell 15.00 rattaid tõenäoliselt üle 50. Liiguti Flinti. Kõik nagu enamvähem, kuigi osade fooride rohelised tuled ei kestnud piisavalt kaua ja jagasid kolonni juppideks.
Vahepeal natu loba ja juttu elust-olust. Hea on näha tuttavaid ja paar sõna juttu rääkida...
Captain Flinti juures 15.55 - tundub, et kisub paraadiks... igaks juhuks kiiver pähe ja vaatama, et mis edas toimub... Normaalne, politsei kohal ja puha. Tundub, et mehed tegid ära ja saidki politsei eskorti. Ja algabki paraad. Sebimine, möödasõitmised, vastasuuna vööndis sõitmised... paraad nagu muiste!!! Algul peab natuke 70-80ga sõitma, et kolonn kokku saada, aga pole probleemi, linnaks on kõik koos ja saab ilusti selle tiiru ära teha... Paldiski mnt. ... kurat, 120ga kolonnis ei püsi... auru juurde... Yesss, Paldiski mnt keskel kolonnis tagasi... Mustamäe teel paradeeritakse rahulikult... 70ga sõites püsib ilusti kolonnis ja Mustamäe tee lõpus saab korraks isegi vastavalt eeskirjadele sõita... Sütiste tee, parem pööre Sõpruse pst.-le ja kiirendus, 100ga TTÜ ringini... TTÜ ringiks oleme jälle kolonnis... Akadeemia tee juba rahulikumalt ja pärast Kadaka teega ristumist tundub, et näe ongi paraad... kaks ratast ilusti kõrvuti nagu ma kunagi paraadi ettekujutasin (seal üks ja suht kitsas sõidurida ja sinna ei mahu lihtsalt rohkem). Õismäelt läbi ja Paldiski mntd mööda jälle Flinti poole punuma... normaalne... 70ga püsib enamvähem kolonnis... Flint... õnneks sai see "paraad" läbi...
Kurat, kas selline ongi siis see oodatud politsei eskortiga paraad või? Sebitakse üle mitme rea, sõidetakse mööda kõikvõimalikest kohtadest kahevahelt, vasakult, paremalt (selles polnud küll politsei süüdi, kui siis ainult tempo valimises, kui see nende valitud oli)... ja kurat kui keegi veel iniseb, et pahad paigimehed kihutavad ja sõeluvad, siis võib see iniseja ennast põlema panna... ma siiani olin vait, kuna tõesti "baigimehed" vahest sõeluvad jne. aga pärast seda üritust ei taha enam vait ka olla... kroomiga sõelutakse täpselt sama moodi ja seda kolonnis sõites. Üldiselt meenutas see paraad rohkem aja peale raja läbimist kui paraadi.... punda mootorrattaid, kes paiknevad kogu tee ulatuses nii nagu juma juhatab (sh. vastasuunavööndis).
Flinti sisse minekuks puudus pärast soov...
Äkki keegi, kes oli kolonni ees otsas, võtab vaevaks kirjeldada, et millised olid liikumiskiirused seal... kohe huvitav on.
Sys@mõistus.otsas
NB! Et kellegil ei tekkiks soovi mind milleski süüdistada ja karistada, siis lisan, et see kõik on puhas fantaasia ja oletamine ja tegelikult sõitsin ma vastavalt liikluseeskirjadele, aga vabalt oleks võinud juhtuda nii nagu ma fantaseerisin.
Neste kell 15.00 rattaid tõenäoliselt üle 50. Liiguti Flinti. Kõik nagu enamvähem, kuigi osade fooride rohelised tuled ei kestnud piisavalt kaua ja jagasid kolonni juppideks.
Vahepeal natu loba ja juttu elust-olust. Hea on näha tuttavaid ja paar sõna juttu rääkida...
Captain Flinti juures 15.55 - tundub, et kisub paraadiks... igaks juhuks kiiver pähe ja vaatama, et mis edas toimub... Normaalne, politsei kohal ja puha. Tundub, et mehed tegid ära ja saidki politsei eskorti. Ja algabki paraad. Sebimine, möödasõitmised, vastasuuna vööndis sõitmised... paraad nagu muiste!!! Algul peab natuke 70-80ga sõitma, et kolonn kokku saada, aga pole probleemi, linnaks on kõik koos ja saab ilusti selle tiiru ära teha... Paldiski mnt. ... kurat, 120ga kolonnis ei püsi... auru juurde... Yesss, Paldiski mnt keskel kolonnis tagasi... Mustamäe teel paradeeritakse rahulikult... 70ga sõites püsib ilusti kolonnis ja Mustamäe tee lõpus saab korraks isegi vastavalt eeskirjadele sõita... Sütiste tee, parem pööre Sõpruse pst.-le ja kiirendus, 100ga TTÜ ringini... TTÜ ringiks oleme jälle kolonnis... Akadeemia tee juba rahulikumalt ja pärast Kadaka teega ristumist tundub, et näe ongi paraad... kaks ratast ilusti kõrvuti nagu ma kunagi paraadi ettekujutasin (seal üks ja suht kitsas sõidurida ja sinna ei mahu lihtsalt rohkem). Õismäelt läbi ja Paldiski mntd mööda jälle Flinti poole punuma... normaalne... 70ga püsib enamvähem kolonnis... Flint... õnneks sai see "paraad" läbi...
Kurat, kas selline ongi siis see oodatud politsei eskortiga paraad või? Sebitakse üle mitme rea, sõidetakse mööda kõikvõimalikest kohtadest kahevahelt, vasakult, paremalt (selles polnud küll politsei süüdi, kui siis ainult tempo valimises, kui see nende valitud oli)... ja kurat kui keegi veel iniseb, et pahad paigimehed kihutavad ja sõeluvad, siis võib see iniseja ennast põlema panna... ma siiani olin vait, kuna tõesti "baigimehed" vahest sõeluvad jne. aga pärast seda üritust ei taha enam vait ka olla... kroomiga sõelutakse täpselt sama moodi ja seda kolonnis sõites. Üldiselt meenutas see paraad rohkem aja peale raja läbimist kui paraadi.... punda mootorrattaid, kes paiknevad kogu tee ulatuses nii nagu juma juhatab (sh. vastasuunavööndis).
Flinti sisse minekuks puudus pärast soov...
Äkki keegi, kes oli kolonni ees otsas, võtab vaevaks kirjeldada, et millised olid liikumiskiirused seal... kohe huvitav on.
Sys@mõistus.otsas
NB! Et kellegil ei tekkiks soovi mind milleski süüdistada ja karistada, siis lisan, et see kõik on puhas fantaasia ja oletamine ja tegelikult sõitsin ma vastavalt liikluseeskirjadele, aga vabalt oleks võinud juhtuda nii nagu ma fantaseerisin.
Tõepoolest käis paraadi ajal pidev sebimine. Minu isiklik aravamus, et kõige rohkem lagunes üritus paldiski mnt'le jõudes. Samuti leidus ikka autojuhte, kellel oli vaja end ratturite vahele pressida. Hoolimata sellest, oli minu meelest väärt üritus. Näha nii palju rattureid korraga sõitmas tekitab vägevad emotsioonid. Ise sõitsin kuskil keskel või siis pigem tagapool. Mingil hetkel tõusin sadulas püsti. Nii kaugele kui nägin olid nii ees- kui tagapool ainult mootorrattad.
Siit ka küsimus teadjamatele - kui palju rattureid umbkaudu osales paraadil?
Peale tänast sõitu sain teada, mis tunne on, kui ees sõidavad tossavad kahetaktilised. Eks ka see põhjustas nii mõnedki möödasõidud.
Politsei eskordist nii palju, et politseid nägin ainult flinti juures ja paraadi ajal teeservas, kuid politsei eskorti küll tähele ei pannud. Ehk need, kes olid ees või päris lõpus räägivad täpsemalt.
Siit ka küsimus teadjamatele - kui palju rattureid umbkaudu osales paraadil?
Peale tänast sõitu sain teada, mis tunne on, kui ees sõidavad tossavad kahetaktilised. Eks ka see põhjustas nii mõnedki möödasõidud.
Politsei eskordist nii palju, et politseid nägin ainult flinti juures ja paraadi ajal teeservas, kuid politsei eskorti küll tähele ei pannud. Ehk need, kes olid ees või päris lõpus räägivad täpsemalt.
Jah sys-i jutt oli puhas fantaasia, sest me kulgesime kenasti 50-ga terve paraadi
. Tramaeivõi Paldiski mnt.-l näitas spidomeeter 140
ja ikka oli tegemist et pundis püsida. Sellist lambakarja pole minu silmad veel näinud, krt me sõitsime kõrvuti täpselt sellise paraja vahega, et mitte teineteist segada. Ikka leidus teadjamaid kes arvasid, et meie vahel on selline paras pilu, kust peab end läbi pressima. Kuigi targu jäime kolonni lõppu, et sellist suuremat sebimist vältida, tuli ikkagi pidevalt tahavaatepeegleid jälgida, et mitte kellegile jalgu jääda. Korra tekkis tunne, et mõni mees on juba teisel ringil. Üdini negatiivsed emotsioonid said alguse hetkest, mil vägagi distsiplineeritud biker-i jõuguga sai Flinti ette jõutud. Korra sai ka kõrtsis käidud, aga hetkeks vaid, sest kuue tüki liha ja nelja viilu kartuli eest kasseeritud 100 Eek oli viimane piisk karikasse. Pakkisime kola ja liikusime parematele jahimaadele, kus lõbu jätkus hommikutundideni
(Fabricio
)

Kes mett teeb, see mett sööb!
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 378 korda
- Kontakt:
Väga raske on öelda, mis otsas ma seal kolonnis olime, sest kõige pikema sirge peal ei näinud ma ei esimest ega tagumist otsa. Ju ma siis nii keskel olin. Kui välja arvata mõned bikevennad, kes ei suutnud oma kohal seista ja siis mööda kippusid, ei olnudki mul rohkem negatiivseid elamusi. Ei ühtegi rullnokka autojuhti, kes oleks vahele kiskunud ega ühtegi liiklusohtlikku olukorda. Kiirus oli vast kõige rohkem 90 paldiski maanteel, mingit megarebimist küll ei olnud, mustamäe teel sõideti täiesti normaalse kiirusega.
Kui kuskil mingit kimamist oligi, siis ma kaldun arvama, et pigem tagaotsas tänu vahelt ära läinud bikemeestele, selline siblimine võimendub ju alati tahaotsa.
Mina jäin igatahes rahule.
Ühest asjast on ainult kahju - oleks tahtnud seda ise kõrvalt näha. Kas kuskilt telekast on veel lootust seda näha, või äkki keegi teeääres seisnu filmis seda ning riputab selle netti üles
Pärast flinti paraadi sõitsime Bikersi omasse, sinna tuli suht vähe rahvast. See Bikers pubi paraad põhimõtteliselt kukkus läbi. Juba sellepärast, et bikers pubi turvamehed tulid liiga tänava äärde, ajades seega osad ratturid lihtsalt minema, kuna polnud ruumi parkida. Natsa tagantpoolt oleks pidanud tee kinni panema.
Bikers pubis oli 60 eeku pilet. Selle raha eest sai õhtul ühe Jack Daniels'i shoti ning tasuta sissepääsu motomuuseumi. Ühesõnaga, kui need summad kokku lüüa, siis üritusele sissepääs maksiski ainult 5 krooni
Ja õhtul oli Bikersis üsnagi normaalne kräu, strippi, õlut ja palju nalja.
Ning pilte tahaks ka, mu fotokas puhkas see päev ju.
Kui kuskil mingit kimamist oligi, siis ma kaldun arvama, et pigem tagaotsas tänu vahelt ära läinud bikemeestele, selline siblimine võimendub ju alati tahaotsa.
Mina jäin igatahes rahule.
Ühest asjast on ainult kahju - oleks tahtnud seda ise kõrvalt näha. Kas kuskilt telekast on veel lootust seda näha, või äkki keegi teeääres seisnu filmis seda ning riputab selle netti üles

Pärast flinti paraadi sõitsime Bikersi omasse, sinna tuli suht vähe rahvast. See Bikers pubi paraad põhimõtteliselt kukkus läbi. Juba sellepärast, et bikers pubi turvamehed tulid liiga tänava äärde, ajades seega osad ratturid lihtsalt minema, kuna polnud ruumi parkida. Natsa tagantpoolt oleks pidanud tee kinni panema.
Bikers pubis oli 60 eeku pilet. Selle raha eest sai õhtul ühe Jack Daniels'i shoti ning tasuta sissepääsu motomuuseumi. Ühesõnaga, kui need summad kokku lüüa, siis üritusele sissepääs maksiski ainult 5 krooni

Ning pilte tahaks ka, mu fotokas puhkas see päev ju.
Sinu tahtmine sündigu: http://tfr.cafe.ee/album/hooajaavamine30042005Piipz kirjutas:Ning pilte tahaks ka, mu fotokas puhkas see päev ju.
TransAlp '02
Mulle isiklikult jättis Flinti juurest startinud paraad positiivse mulje,kuigi jah kiirus oleks võinud terve paraadi vältel,siiski jääda linnas lubatud kiiruse piiridesse.Nagu ülal mainitud,oligi kõige kiirem lõik Paldiski mnt. kus teistele järgi jõudmiseks tuli 100 ga sõita,mis iseenest polnud just ilus tegu. Mis puutub Bikers Pubi korraldatud paraadi,siis tundus,et see kukkus tõesti läbi(kahju).Kõige lahedam oli see,et Pubi juures ootas TV3 ja Kanal 2 operaatorid ning lootsid linti saada masside sõitu.Üks TV3 tegelane tuli küsima,et kas siin toimub täna paraad.Sai siis talle öeldud,et kahjuks jäite tõeliset paraadist ilma,kuna algas see kell 16 Flinti juurest ja lõppes kah seal,et vaevalt siia Pubi juurde ca.300 ratturit enam tuleb. Naiska oli üllatunud ning ütles,et tema teadis,et 18:00 algab Bikers Pubi juures paraad.Kahju muidugi,et nad tõelisest paraadist ilma jäid.
Kindlasti oli omamoodi lahe ka Bikers Pubi korraldatud väljasõit Motomuuseumi.
Mõned pildid ka vaatamiseks http://durian.neoon.com/I.B/Hooaja_avamine2005/
Kindlasti oli omamoodi lahe ka Bikers Pubi korraldatud väljasõit Motomuuseumi.
Mõned pildid ka vaatamiseks http://durian.neoon.com/I.B/Hooaja_avamine2005/
Eile leidis tõesti kinnitust, et ainult baigimehed pole need kes kihutavad. Mul võis kiirus olla paldiski mntl kuskil 80-90kmh (seltskonna ühtlane tempo sel hetkel) kui üks kroom pani teiste vahelt mööda nagu sittuvast kassist.
Flinti programm tundus olema väga laialivalguv ja arvan et seetõttu lahkus ka suurem osa seltskonnast.Vara alanud üritust ei saa ju ometi vara lõpetada..
Flinti programm tundus olema väga laialivalguv ja arvan et seetõttu lahkus ka suurem osa seltskonnast.Vara alanud üritust ei saa ju ometi vara lõpetada..
Osalesin mõlemal paraadil. Flinti juurest startinud paraad oli võimsam ja sujus paremini. Bikersi juurest startinud paraadi ajal nõudsid mitmes kohas autojuhid vägisi oma õigusi ja arusaamatuks jäi, kuhu paraad suundus. Ise pöörasin Rapla poole kihutades otsa ringi, äkki olin siis juba mingisse valesse punti sulandunud..
? Edasi Flinti ega ka Bikersisse ei hakanud trügima peale paraadi. Üldiselt jäin igati rahule, tsikleid oli palju, elamus oli võimas, midagi konkreetset ette heita pole küll kellelegi. Võibolla need osad möödasõitmised oleksid võinud olemata olla, miks vaja tingimata eespool olla..? Aga samas mind see väga ei häirinud, mulle ja ma loodan, et ka teistele otsa ei sõidetud.
Tänud organiseerijatele, tore oli.

Tänud organiseerijatele, tore oli.
Nõrk paraad oli see flint'i oma, mina ei näinud kedagi tagarattal ja 250 km/h sõitmas - nõrk, ma ütlen nõrk.
Aga ok, kui tõsiselt rääkida siis päris OK asi oli.
Marsuudi valik on suhteliselt õige, just keskklinna ära lõikamise osas.
Kiirus - olin ise ca 200 meetrit politseiautost ja kõige kiirem lõik oli paldiski mnt'l kus korraks läks kiirus 50 miili peale tunnis, ehk siis 80 km/h.
Trügijaid oli vähem kui tavaliselt a 10 bike ja 2-4 kroomi ja siis paar suurt matkakat aga kui mõistust ikke peas pole, siis pole midagi teha.
Saul kurivaim ju ka ei võinud ruuporigi inimesi harida
Ja bikerspubi teekonna valikust mina küll aru ei saa, paraad on enesenäitamine (edevad nagu me oleme) ja mida sinna kurtnasse ronida -rebased, jänesed, karud - neid ju ei huvita see, kui ikka paraadi teha siis linnas. Mootorratta muuseumi saab niisama ka sõita.
Aga ok, kui tõsiselt rääkida siis päris OK asi oli.
Marsuudi valik on suhteliselt õige, just keskklinna ära lõikamise osas.
Kiirus - olin ise ca 200 meetrit politseiautost ja kõige kiirem lõik oli paldiski mnt'l kus korraks läks kiirus 50 miili peale tunnis, ehk siis 80 km/h.
Trügijaid oli vähem kui tavaliselt a 10 bike ja 2-4 kroomi ja siis paar suurt matkakat aga kui mõistust ikke peas pole, siis pole midagi teha.
Saul kurivaim ju ka ei võinud ruuporigi inimesi harida

Ja bikerspubi teekonna valikust mina küll aru ei saa, paraad on enesenäitamine (edevad nagu me oleme) ja mida sinna kurtnasse ronida -rebased, jänesed, karud - neid ju ei huvita see, kui ikka paraadi teha siis linnas. Mootorratta muuseumi saab niisama ka sõita.
Imho on kindlasti sellist üritust vaja, muidugi miks on tarvis teha 2 üritust samal ajal, sellest mina aru ei saa. Läheb vist sinna eestlase lemmiktoidu valdkonda..Primo kirjutas:soovitaks mitte kellelgi seda hooaja avamist korraldada...niikuinii kukub perse![]()
primo
Paraadist, tõenäoliselt on naiivne loota paraadi, kus mitte keegi teiste vahel ei kihuta, kus kellegi ees jawa ennast sinise suitsu taha ei peida jne. Minuarust võib paraadi senimaani kordaläinuks lugeda kui see ühes tükis püsib ja ilma inim & rattakaotusteta lõppeb.
Ma vist olin ka selles Flinti paraadis suht ees otsas, vähemalt alguses. Mingi mälupilt ütleb, et siniseid vilkureid oli algul pikemal sirgel ikka kusagil kaugel ees näha. Tempoga oli paraku nii, nagu ikka, s.t. sisuliselt oli 2 rida, mis liikusid suht erinevatel kiirustel, vasakpoolne kiirem rida koosnes põhiliselt ikka bikedest ja mõnest üksikust kroomist. Sekka sattus ka neid, kes pidasid paremaks eessõitjatest oluliselt aeglasemalt veereda, tuleb tunnistada et paarist sellisest sõitsin ka ise mööda (kui vahe eelmistega juba väga pikaks kippus). Kolonni laius kõikus pidevalt 2 ja 6 ratta vahel. Paraadi lõppedes olin ma vist oma 100 ratta jagu tagapool, kui seda alustades... savi, vähemalt ellu jäid vist kõik, mis on isegi hea tulemus ja tegelikult põhiline. Mass oli suur ja eskort ikkagi oli, mille eest kiitus korraldajatele.
Spidomeetrit linnas ei jälginud, pigem eessõitjaid, aga sirgetel (Paldiski, Sõpruse) mingi 70-100 vahel võisid kiirused olla küll.
Peale paraadi ei toimunud Flintis peale tasuta (s.t. 100-eeguses piletihinnas sisalduva) õlle jagamise sisuliselt mitte midagi, vähemasti seni, kuni ma seal olin (~18 vist). Minu jaoks tundmatu noorinimestest koosnev hardrocki viljelev vokaal-instrumentaalansambel vahepeal tegi oma etteaste, aga erilist rõõmu ei paistnud see kelleski tekitavat, nemad ise võibolla välja arvatud. Varane aeg ja vähe publikut ka, paljud lasid jalga Bikersi üritusele ja kuhuiganes.
Spidomeetrit linnas ei jälginud, pigem eessõitjaid, aga sirgetel (Paldiski, Sõpruse) mingi 70-100 vahel võisid kiirused olla küll.
Peale paraadi ei toimunud Flintis peale tasuta (s.t. 100-eeguses piletihinnas sisalduva) õlle jagamise sisuliselt mitte midagi, vähemasti seni, kuni ma seal olin (~18 vist). Minu jaoks tundmatu noorinimestest koosnev hardrocki viljelev vokaal-instrumentaalansambel vahepeal tegi oma etteaste, aga erilist rõõmu ei paistnud see kelleski tekitavat, nemad ise võibolla välja arvatud. Varane aeg ja vähe publikut ka, paljud lasid jalga Bikersi üritusele ja kuhuiganes.
Huvitav on kuulata/lugeda erinevaid kommentaare.... Ise sõitsin ma kuskil paraadi keskel vist (täpselt ei tea ju) ja mina küll korralduse üle küll eriti kurta ei saa. Paraad algas kellaajaliselt õigesti, marsruut oli ette teada ja korraldatud. Eskortivaid politseinikke oma silmaga ei näinud, küll aga ristmikel autode respekti ja kinnipandud teid/ristmikke. Ühtegi vaheletrügijat oma silmaga ei näinud, kuigi ühest kuulsin takkajärele (tegelikult küll 1st mersust ja ühest trolli peale ihkavast pensionärist). Kiirust ei jälginud, kuigi tempo oli päris kõva, maha küll ei jäänud, kuid ega mökutamiseks kah aega ei antud (see ka minu poolt vist ainus miinus paraadi aadressil). Päris pikka aega kulges vähemasti see minu osa kolonnist kahes reas ja suht normaalses malelauas, vahepeal tekkis küll jah 2 rea asemele 4, aga siis oli ka 2-3 rada vabalt kasutada... Aga jah...mõnedel vendadel hakkas vahepeal kiire ja siis oli vaja mööda kihutada, kolakat neile...NII kiire teil ju ometi ei olnud...ja kui oli siis OTSIGE OMALE TEINE TEE. Mis veel. Edasine värk Flindis oli jah suht olematu, ise sai kah Bikersi juurde sõidetud ja siis millalgi tagasi ja...ühesõnaga suurem osa edasisest õhtust kulus linna vahel edasi-tagasi sõitmisele kusjuures tundus et ega kuskil miskit ei toimu
. Igatahes sai külmas kevadõhtus nina vesiseks aetud ja siis koju sooja kobitud. Üldised emotsioonid igatahes pigem positiivsed, paraadil arenguruumi on, kuid viimaste aastate Bikersi omadega võrreldes ... kõvad plusspunktid
Zeek

Zeek
Elu on...
-
- Tsikkel: FLTRXS
- Tänanud: 14 korda
- Tänatud: 25 korda
Laenaks heameelega Olari Taali poolt noorrespublikaanidele pandud diagnoosi:
"Poistel on ilmselt väikesed valged ussid tagumikus ...". Nii et tegelikult peaks hoopis kaasa tundma nendele kes teatud põhjustel kuidagi rahulikult ühes kolonnis sõidetud ei saa
. Teisalt võib põhjuseks olla ka fakt et teatud rattatüüpidega ON tõeliselt kehva aeglaselt sõita.
Eks külm ilm pani ka asjadele oma pitseri - motoüritused polnud ainsad mis sündmustevaeselt kulgesid. Haigutavaid politseinikke oli terve linn täis ...
terv
Kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light
"Poistel on ilmselt väikesed valged ussid tagumikus ...". Nii et tegelikult peaks hoopis kaasa tundma nendele kes teatud põhjustel kuidagi rahulikult ühes kolonnis sõidetud ei saa

Eks külm ilm pani ka asjadele oma pitseri - motoüritused polnud ainsad mis sündmustevaeselt kulgesid. Haigutavaid politseinikke oli terve linn täis ...
terv
Kris.
Riding with a King!
Ise passisin teie kolonni kui läksite teist korda Flinti sis läks 110 peal lugemine sassi palju teid oli...aga ennem minu jõudmist oli juba sealt 100 tükki mööda veerenud nii et neid ikka oli...muidu tundus üritus pealt vaadates väga kõva....endal on roller olemas kuid too päev ei sõitnud aga oleks tahtnud..tegi kohe südame soojaks:)
aga kiitus teile see oli ikka võimas, igalt küljelt jne voolasid kohale, hääled olid väga metsikud aga natuke kurdan selle üle et 2 korda jäid mingisugused endurod teistest (vist meelega) maha ja sis kui autokolonn sai liikuma peale flinti siis endurod lükkasid "soundid" põhja ja lendasid kõikidest autodest (neid oli seal ikka) mööda. Kuid muidu minu kui pealtvaataja hinnang on küll 5+ kahjuks pilte ei teinud ega videot....
Hääled mis tulid nii bikedelt kui kroomidelt olid VÄGA võimsad, ja kui kedagi huvitab sis seal kakumäel flindi juures tiirutasid paljud mootorattad kuni kella 19:00 ni aga muidu enamused olid kadunud, ja ees tõesti oli vilkuritega politsei auto ja taga politsei mootorratas...niiet organiseeritud!!
PS! üks vahejuhtum oli mu isale oleks üks bike sisse sõitnud tagant sis kui buss oli just pidurdanud ja isa kah ja bike ei tabanud ära....OLGE ETTEVAATLIKUD!!!!
aga kiitus teile see oli ikka võimas, igalt küljelt jne voolasid kohale, hääled olid väga metsikud aga natuke kurdan selle üle et 2 korda jäid mingisugused endurod teistest (vist meelega) maha ja sis kui autokolonn sai liikuma peale flinti siis endurod lükkasid "soundid" põhja ja lendasid kõikidest autodest (neid oli seal ikka) mööda. Kuid muidu minu kui pealtvaataja hinnang on küll 5+ kahjuks pilte ei teinud ega videot....
Hääled mis tulid nii bikedelt kui kroomidelt olid VÄGA võimsad, ja kui kedagi huvitab sis seal kakumäel flindi juures tiirutasid paljud mootorattad kuni kella 19:00 ni aga muidu enamused olid kadunud, ja ees tõesti oli vilkuritega politsei auto ja taga politsei mootorratas...niiet organiseeritud!!
PS! üks vahejuhtum oli mu isale oleks üks bike sisse sõitnud tagant sis kui buss oli just pidurdanud ja isa kah ja bike ei tabanud ära....OLGE ETTEVAATLIKUD!!!!
No panen siis oma esimese märgi ka siia biker.ee-sse maha.
Paraadid on alati võimsad emotsiooni tekitajad. Kuna sõidan alles kolmandat suve, siis oli see vist neljas säärane kogemus üldse. Kindlasti korraldajate ees müts maha.
Ei hakka siiski varjama, et mõnusate emotsioonide tekitajana seekordset kolonnis sõitmist pingereas siiski esimeseks ei pane. Juba eelpoolgi kirjutajate arvamustestki kumas läbi sõidu tohutult ebaühtlane tempo. Loomulikult suudan minagi 110-ga (samal ajal panid baigid must mööda nagu postist) lasta Paldiski viletsal maanteel, aga vaevalt see paraadüritusel eesmärgiks on. Samas ei saa vahet ju eesmistega suureks ka lasta. Ei julgeks samas ka selle eest kivi kellegi kapsaaeda visata, küllap ikka kolonni peas olid vanad tegijad, kes teavad, mismoodi kolonn igale kiirendusele ja pidurdusele inertsiga reageerib. Igal juhul kavatsen järgmisel korral eespoolt startida, usutavasti siis sellist tõmblust peaks vähem olema.
Kui aga keegi peaks küsima, milline paraad seni parima mulje on jätnud, siis minu jaoks oli see Tartu linnas 2004 (Jõgevatreff). Tempo oli mõnus, kuigi olin jälle üsna tagapool. Läbiti kesklinn, mis paratamatult võimendab suurte rahvahulkade tõttu emotsiooni, mida me paraadilt ju otsima läheme.
Samas saan aru, et Tallinnas oleks säärast asja tõesti üliraske ametlikult korraldada. Nii, et ... see kogu eelnev jutt polnud mingi virisemine, megalahe oli ikkagi.
Paraku ei viitsinud kella kuueni (algul teadsin 17.00) kainena Bikersi juures passida, nii jäi minust teine paraad tegemata.
Paraadid on alati võimsad emotsiooni tekitajad. Kuna sõidan alles kolmandat suve, siis oli see vist neljas säärane kogemus üldse. Kindlasti korraldajate ees müts maha.
Ei hakka siiski varjama, et mõnusate emotsioonide tekitajana seekordset kolonnis sõitmist pingereas siiski esimeseks ei pane. Juba eelpoolgi kirjutajate arvamustestki kumas läbi sõidu tohutult ebaühtlane tempo. Loomulikult suudan minagi 110-ga (samal ajal panid baigid must mööda nagu postist) lasta Paldiski viletsal maanteel, aga vaevalt see paraadüritusel eesmärgiks on. Samas ei saa vahet ju eesmistega suureks ka lasta. Ei julgeks samas ka selle eest kivi kellegi kapsaaeda visata, küllap ikka kolonni peas olid vanad tegijad, kes teavad, mismoodi kolonn igale kiirendusele ja pidurdusele inertsiga reageerib. Igal juhul kavatsen järgmisel korral eespoolt startida, usutavasti siis sellist tõmblust peaks vähem olema.
Kui aga keegi peaks küsima, milline paraad seni parima mulje on jätnud, siis minu jaoks oli see Tartu linnas 2004 (Jõgevatreff). Tempo oli mõnus, kuigi olin jälle üsna tagapool. Läbiti kesklinn, mis paratamatult võimendab suurte rahvahulkade tõttu emotsiooni, mida me paraadilt ju otsima läheme.
Samas saan aru, et Tallinnas oleks säärast asja tõesti üliraske ametlikult korraldada. Nii, et ... see kogu eelnev jutt polnud mingi virisemine, megalahe oli ikkagi.
Paraku ei viitsinud kella kuueni (algul teadsin 17.00) kainena Bikersi juures passida, nii jäi minust teine paraad tegemata.
Tänud korraldajatele.
Esimene (minul) üritus mis algas välja kuulutatud kellaajal. Paraadi kiirus kippus vahepeal küll veits hulluks, aga selles on oma süü osalejatel kes ei suutnud omal kohal püsida, vaid pidid jälle kord näitama et suudavad teistest mõõda sõita. Akadeemia ringilt väljasõidu ajal oli rivis 303 ratast, kuid mõned olid juba selleks hetkeks kõrvale pööranud. Rääkida seda, et Flint'is midagi ei toimunud on täis vale. Kui suurem osa rattaid oli koju viidud ja üritus ilma vägivalla käest siseruumidesse koliti jagus tegevust küllaga. Kui ei suuda korraldajatelt uurida toimuva kohta, ei ole korrektne üritust maha tegema hakata. Pigem on asi selles, et hoidsite kokku 100 EEK'u ja jäitegi kogu lõbust ilma. Piletiraha eest muide sai peale õlle ka korraliku eeskava ja ilutulestiku. Oma mure kui ei suutnud endale ajakava selgeks teha, meie lahkusime 0.30 ja pidu jäi täie hooga kestma. Üks miinus ka, musa tugevus viis poole kõrvakuulmisest ja omavahel jutu ajamiseks pidi õue minema.
Esimene (minul) üritus mis algas välja kuulutatud kellaajal. Paraadi kiirus kippus vahepeal küll veits hulluks, aga selles on oma süü osalejatel kes ei suutnud omal kohal püsida, vaid pidid jälle kord näitama et suudavad teistest mõõda sõita. Akadeemia ringilt väljasõidu ajal oli rivis 303 ratast, kuid mõned olid juba selleks hetkeks kõrvale pööranud. Rääkida seda, et Flint'is midagi ei toimunud on täis vale. Kui suurem osa rattaid oli koju viidud ja üritus ilma vägivalla käest siseruumidesse koliti jagus tegevust küllaga. Kui ei suuda korraldajatelt uurida toimuva kohta, ei ole korrektne üritust maha tegema hakata. Pigem on asi selles, et hoidsite kokku 100 EEK'u ja jäitegi kogu lõbust ilma. Piletiraha eest muide sai peale õlle ka korraliku eeskava ja ilutulestiku. Oma mure kui ei suutnud endale ajakava selgeks teha, meie lahkusime 0.30 ja pidu jäi täie hooga kestma. Üks miinus ka, musa tugevus viis poole kõrvakuulmisest ja omavahel jutu ajamiseks pidi õue minema.
Ma olin kuskil paraadi keskel tõenäoliselt. Segane aga suht rahulik võiks olla paraadi iseloomustuseks. Üks tegelane bike tüüpi rattaga mu ees üritas paar-kolm korda paraadi jooksul nokka ka tõsta - tegi seda siiski omal rahulikul ja tagasihoidlikul kombel, nii et kiirus väga suureks ei läinud ja ohtlikku situatsiooni ei tekkinud. Sportsumbutitega varustatud kroomrattad löristasid ka rahulikult - mõni sõelus vast natuke rohkem, kui vaja oleks olnud - mis teha - kevad ja veri vemmeldab. Kiirusega ei kurda - võibolla oli kuskil tiba kiirem - üldiselt ikka +10-20km/h. Vahepeal oli 0km/h kuna mingi trollivasikas pusis miskit ja mingi jeebindus üritas ratastega samas kolonnis edasi liikuda. Ilm oli selline eestimaisele kevadele vastavalt mittemidagiütlevalt jahe ja erilist tuju Flindis edasi olla polnud.
-
- Tänatud: 3 korda
- Kontakt:
ma ei viitsi pikka juttu teha.
ütlen vaid, et 50-ga ees sõitvast vilkurist on vähe. igal ristmikul, kus on foor või paraadi jaoks anna teed märk, peab olema liikluse reguleerija, kas siis vilega politseiniku või auto näol, kes teeb autojuhtidele puust ja punasega selgeks, et nad ei tohi sõita. ilma selleta ei tohiks me tegelikult pohhuilt punaste tulede alt läbi paraaditada. ja ilma selleta sõidavadki trammid, trollid ja dzhiibid kolonni. sest see, kes avastab ristmikule jõudes kõrvalteed pidi kulgeva paraadi, ei tea, et kusagi on ka politseiauto ja meil on õigus.
või noh, tegelikult meil ju polnudki õigus. saarlasele olla eskortautost pärast öeldud, et LE järgi pidanuks sõitma. keegi sõitis ka? vot aga nii ei saa. kas LE või liiklus kinni, mitte midagi vahepealset.
ütlen vaid, et 50-ga ees sõitvast vilkurist on vähe. igal ristmikul, kus on foor või paraadi jaoks anna teed märk, peab olema liikluse reguleerija, kas siis vilega politseiniku või auto näol, kes teeb autojuhtidele puust ja punasega selgeks, et nad ei tohi sõita. ilma selleta ei tohiks me tegelikult pohhuilt punaste tulede alt läbi paraaditada. ja ilma selleta sõidavadki trammid, trollid ja dzhiibid kolonni. sest see, kes avastab ristmikule jõudes kõrvalteed pidi kulgeva paraadi, ei tea, et kusagi on ka politseiauto ja meil on õigus.
või noh, tegelikult meil ju polnudki õigus. saarlasele olla eskortautost pärast öeldud, et LE järgi pidanuks sõitma. keegi sõitis ka? vot aga nii ei saa. kas LE või liiklus kinni, mitte midagi vahepealset.
If it wasn't for last minute, nothing would ever get done.
-
Kusjuures sellist asja olen ainult Venemaal näinud. Päris uhke oli Piiteri äärelinnast Nevski prospekti kaudu Vassiili saarele sõita kui kogu tee just niimoodi turvatud oligi - iga ristmiku peal vile ja sauamees kes liikluse peatas. Nevski prospekti üks suund ehk 4 rida oli täies ulatuses ratturite päralt. Vot see oli juba midagi ...
terv
Kris.
terv
Kris.
Riding with a King!
-
Kuna peegelkaameraid koos "paarikümnetonnaste" Canoni L-seeria objektiividega liikus mitmeid ei hakanud Kris oma külmetavaid sõrmi kinda seest välja võtma ning kaamerat piinama.spinna kirjutas:Ja Roadspiriti slaidishow viibib KUS?![]()

Aga kui niisama vaja aega surnuks lüüa siis võib vaadata väikest pildiseeriat jääpallilahingust Roadspirit VS Pikva küla

terv
Kris.
XVZ-13TF - Big Blue Light
Riding with a King!
-
- Tänatud: 3 korda
- Kontakt:
mitte just sauamehed (eriti stiilne!), aga politseiautod olid just seda tegemas ka mullu Tartu kevadpäevade paraadi ajal. IGAS punktis, kus võinuks kellelgi tekkida küsimus, miks ta oma eesõigust kasutada ei või.kris. kirjutas:Kusjuures sellist asja olen ainult Venemaal näinud. Päris uhke oli Piiteri äärelinnast Nevski prospekti kaudu Vassiili saarele sõita kui kogu tee just niimoodi turvatud oligi - iga ristmiku peal vile ja sauamees kes liikluse peatas. Nevski prospekti üks suund ehk 4 rida oli täies ulatuses ratturite päralt. Vot see oli juba midagi ...
aga tallinnas olekski see keerulisem ilmselt. sellepärast ei olegi tallinnas hea mõte paraaditada

If it wasn't for last minute, nothing would ever get done.
Tere!
Ütleks kah möne söna, kas kiituseks vöi laituseks, eks otsustate ise.
Palju on juba ää öeldud, kordamine olla tarkuse miski ema ...
Paraad oli "lahe"...algas kogu see värk ei tea kuidas, köik arvasid äkki, et vaja kiivrid pähe tömmata. Ilmselt oligi liig oodata, et ruupor kellegil käepärast on.
Otsustasime pundi löppu jääda, siis on hulle vaheletrügijaid vähem, a kus sa sellega, pikk juba situatsiooni mainis, kiirus oli alati normaalne, ainult stabiilselt +50 üle lubatu. Tänu suurele kiirusele venisid ka vahed suureks rataste vahele, tänu sellele trügitakse ka vahele, kui ikke kolm rida tsikleid söidab kolonnis, siis on töenäosus, et keegi vahele ronib, suht väike. Mustamäe teel pidurdasin ise ikke mönuga blokki esiratta ( eks väikese söidukogemuse viga
), kui üks aff lihtsalt end pressis mingi kaubikulaadse asjaga üle kahe rea meie "kolonni". Sama oli, Paldiski mnt-l, enne ringi ronis mingi sell oma bmw-ga esimesse ritta, kuna kogu kolonn arvas heaks teises reas liikuda, nu ma siis püha viha täis ennetasin tema järgnevaid samme ja ei lasknud tal eriti söita seal esimeses reas, Käbi nägu oli naerul igatahes minu teguviisist.
Finti tagasi läksin ainult seetöttu et politsei ja korraldajatega natuke rääkida, vastus oli oodatu tegelt. Minu arvamuse peale et kolonni löpus oleks vöind ikke kah auto olla, mis siis esimesega raadiosides olles kolonni liikumiskiirust reguleeriks, arvati et olekski pidanud söitma liikluseeskirjade järgi ja löpus mingi politseitsikkel ju oli. NO MIDA KURADIT SEDA POLITSEID SINNA ETTE SIIS ÜLEÜLDSE VAJA OLI. Me tulime bikeri pundiga kah köik koos, egas me paraadi siis veel teind, a mine tea, äkki tegimegi. Miski korraldaja kes parasjagu politseid nende suure vaeva eest tänas, arvas et mina ärritusin suht tühja asja peale.
Igatahes asja tulem oli siuke, et pidusse sinna Flinti möni meist ei läind, mina veendusin suht löplikult vist, et tln-s paraadile pole enam mötet minna, ning üleüldse kipuvad siuksed üritused liig kommertslikuks minema.
Kui jutt segane oli, siis andke andeks, seda pudru ongi raske selgelt kirjeldada
Lugupidamisega, pikka sitta juttu vihkav, saarlane
Ütleks kah möne söna, kas kiituseks vöi laituseks, eks otsustate ise.
Palju on juba ää öeldud, kordamine olla tarkuse miski ema ...
Paraad oli "lahe"...algas kogu see värk ei tea kuidas, köik arvasid äkki, et vaja kiivrid pähe tömmata. Ilmselt oligi liig oodata, et ruupor kellegil käepärast on.
Otsustasime pundi löppu jääda, siis on hulle vaheletrügijaid vähem, a kus sa sellega, pikk juba situatsiooni mainis, kiirus oli alati normaalne, ainult stabiilselt +50 üle lubatu. Tänu suurele kiirusele venisid ka vahed suureks rataste vahele, tänu sellele trügitakse ka vahele, kui ikke kolm rida tsikleid söidab kolonnis, siis on töenäosus, et keegi vahele ronib, suht väike. Mustamäe teel pidurdasin ise ikke mönuga blokki esiratta ( eks väikese söidukogemuse viga

Finti tagasi läksin ainult seetöttu et politsei ja korraldajatega natuke rääkida, vastus oli oodatu tegelt. Minu arvamuse peale et kolonni löpus oleks vöind ikke kah auto olla, mis siis esimesega raadiosides olles kolonni liikumiskiirust reguleeriks, arvati et olekski pidanud söitma liikluseeskirjade järgi ja löpus mingi politseitsikkel ju oli. NO MIDA KURADIT SEDA POLITSEID SINNA ETTE SIIS ÜLEÜLDSE VAJA OLI. Me tulime bikeri pundiga kah köik koos, egas me paraadi siis veel teind, a mine tea, äkki tegimegi. Miski korraldaja kes parasjagu politseid nende suure vaeva eest tänas, arvas et mina ärritusin suht tühja asja peale.
Igatahes asja tulem oli siuke, et pidusse sinna Flinti möni meist ei läind, mina veendusin suht löplikult vist, et tln-s paraadile pole enam mötet minna, ning üleüldse kipuvad siuksed üritused liig kommertslikuks minema.
Kui jutt segane oli, siis andke andeks, seda pudru ongi raske selgelt kirjeldada

Lugupidamisega, pikka sitta juttu vihkav, saarlane

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.