Hälvik- Mootorratturid

reimps

Re: Hälvik- Mootorratturid

Lugemata postitus Postitas reimps »

mx77 kirjutas:
reimps kirjutas:

Vot seda pilt tahaks ma küll nähe. Et kui palju jääb sõiduauto ja ratta vahele ruumi, kui sõiduauto ei sõida paremate ratastega pidevjoonele ja ratas ka üle keskjoone ei sõida. Kas see on piisav turvaliseks möödasõiduks kui autojuht otsustab hakata samal ajal CD-plaati vahetama?

Aga kui silmside on auto küljepeegli kaudu olnud, auto on paremas servas (ei ole üle pidevjoone) ja toimubki tsikli kardetud ettejõudmine autost oma sõidurajalt väljumata? Ruumi jääb piisavalt, vähemalt minu valuläve jaoks.
Iseasi on mingist slaalomit sõitva autoga, tolle puhul pole küll tervislik väga lähedal sõita.

Ei muuda mu seisukohta, et autod võiks sõita paremas servas nagu nõutud. Aga perseskulgemine ja telgjoone kulutamine on autojuhtidel suht tihti kombeks (ei mõtle teisest autost möödasõidule eelnevat paiknemist). Ma olen selliste "keset-teed-parkijate" suhtes üpris verine, mulle mullu ettekeeranud tiblanarts oli samamoodi oma "sõidan-neljakümnega-telgjoonel"-filosoofiaga õnnistatud.

Ja põhiline häda on kohe selles, et ma julgen autodele "napikaid" teha, mitte et autod maanteel valesti paiknevad, enda käitumist samas õigeks pidades? Blah. Ma pole mingi pühak, aga teen teistele ruumi ja üritan maksimaalselt teisi liiklejaid arvestada.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”