Hooaja avamine Flintis - muljed

saarlane
Tänatud: 30 korda

Lugemata postitus Postitas saarlane »

Tere!

Ütleks kah möne söna, kas kiituseks vöi laituseks, eks otsustate ise.
Palju on juba ää öeldud, kordamine olla tarkuse miski ema ...

Paraad oli "lahe"...algas kogu see värk ei tea kuidas, köik arvasid äkki, et vaja kiivrid pähe tömmata. Ilmselt oligi liig oodata, et ruupor kellegil käepärast on.
Otsustasime pundi löppu jääda, siis on hulle vaheletrügijaid vähem, a kus sa sellega, pikk juba situatsiooni mainis, kiirus oli alati normaalne, ainult stabiilselt +50 üle lubatu. Tänu suurele kiirusele venisid ka vahed suureks rataste vahele, tänu sellele trügitakse ka vahele, kui ikke kolm rida tsikleid söidab kolonnis, siis on töenäosus, et keegi vahele ronib, suht väike. Mustamäe teel pidurdasin ise ikke mönuga blokki esiratta ( eks väikese söidukogemuse viga ;) ), kui üks aff lihtsalt end pressis mingi kaubikulaadse asjaga üle kahe rea meie "kolonni". Sama oli, Paldiski mnt-l, enne ringi ronis mingi sell oma bmw-ga esimesse ritta, kuna kogu kolonn arvas heaks teises reas liikuda, nu ma siis püha viha täis ennetasin tema järgnevaid samme ja ei lasknud tal eriti söita seal esimeses reas, Käbi nägu oli naerul igatahes minu teguviisist.
Finti tagasi läksin ainult seetöttu et politsei ja korraldajatega natuke rääkida, vastus oli oodatu tegelt. Minu arvamuse peale et kolonni löpus oleks vöind ikke kah auto olla, mis siis esimesega raadiosides olles kolonni liikumiskiirust reguleeriks, arvati et olekski pidanud söitma liikluseeskirjade järgi ja löpus mingi politseitsikkel ju oli. NO MIDA KURADIT SEDA POLITSEID SINNA ETTE SIIS ÜLEÜLDSE VAJA OLI. Me tulime bikeri pundiga kah köik koos, egas me paraadi siis veel teind, a mine tea, äkki tegimegi. Miski korraldaja kes parasjagu politseid nende suure vaeva eest tänas, arvas et mina ärritusin suht tühja asja peale.

Igatahes asja tulem oli siuke, et pidusse sinna Flinti möni meist ei läind, mina veendusin suht löplikult vist, et tln-s paraadile pole enam mötet minna, ning üleüldse kipuvad siuksed üritused liig kommertslikuks minema.

Kui jutt segane oli, siis andke andeks, seda pudru ongi raske selgelt kirjeldada ;)

Lugupidamisega, pikka sitta juttu vihkav, saarlane :)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”