BMW R 1100 Gs → Re: R1150GS

Kasutaja avatar

Hanno
Tsikkel: R1200GS
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 3 korda

Re: R1150GS

Lugemata postitus Postitas Hanno »

ingmarp kirjutas:

Minu oma on ka külgjala peal seistes üsna kaldu, netis rippuvaid pilte uurides tundub, et see peabki nii olema.

Värske GSi omanikuna on mul küsimus nn. laibakate kohta. Tootjaid on päris mitu, igaühel loomulikult müügijutu järgi kõige paremad. Kas kellelgi on reaalseid kogemusi ja oskab konkreetselt midagi soovitada? Niipalju kui piltide pealt olen vaadanud, siis ei tundu enamik siiski väga kaitset pakkuvat ümbermineku puhul. Ma eeldaks, et mõni toru jookseks kusagilt silindri alumise serva juurest mööda, aga pigem jooksevad kusagilt ülevalt või siis ratta pikisuunaline toru puudub üldse. Pikk jutt on vilets jutt, niiet lühidalt tahaks silindrite kaitseks laibakad külge keerata, aga ei tea millised...

mull küll natuke teine mudel, aga, valisin aasta otsa laibakaid ja siis lõpuks ostsin bemmi originaalid, sest mõtlesin, et ju nad ikka kõige õigema engineeringu vili on. Välimuselt kah sümpatiseerisid paremini, see rohkem maitseküsimus. Aga kui külge kruvisin ja põrandale külili kummutasin, siis selgus, et silindripea ulatub ikkagi vastu maad,toruni on veel millimeeter või paar puudu. Nii mõlemal pool. Võtanüüdvõijäta.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”