Kuritöö ja karistus : kihutada või mitte kihutada → Re: Fleim: politsei eest ära sõitmine

Kasutaja avatar

Hurt

Re: Fleim: politsei eest ära sõitmine

Lugemata postitus Postitas Hurt »

Tõstetakse piirkiirust 130 peale sõidetakse ikka +10-20. See muudaks liikluse sujuvamaks? Pigem mitte. Meil on 90-se piirangu juures küll ja küll neid juhte kes piisavalt ebakindlad, et ka suvel ilusa ilmaga 70 uimata teedel, mis sa arvad et kui 130 oleks siis sõidaks need ebakindlad juhid sotiga vä? Uimaks sama moodi 70 teel ja arva ära kas oleks liiklus veel närvilisem ja ohtlikum kui praegu? Pigem võtke penskaritel load ära kes ulme manöövreid teevad ja kelle silmanägemine ja reaktsioonikiirus ei võimalda enam ohutult autot juhtida.
Palju meil neid tsikliste on kes ghost rideri moodi 300-ga ridadevahel suudaks/julgeks sõita ja teha seda nii et 15km pärast veel püsti on mitte pasteedina kuskil asfaldil või mööda võsa laiali? Harju keskmise tsiklisti oskused on küllalt kasinal tasemel. Käid autokooli läbi ostad tonnise bike ja siis taod rusikaga vasta rinda, et küll ma olen ja oskan ja sõidan nüüd, mendid on emmid et kihutada ei lase ja üle üldse tean mina kõige paremini kuidas sõita ja olla. (ärge võtke isiklikult see ei käind konkreetselt sinu pihta).
http://uudised.err.ee/index.php?06253331 Krt see onu sai ka karmi karistuse, hullemat poleks mõtet määratagi, nii kui ju ei kasvata. :wack:
Neid näited on veel ja veel.
Loogiline et vales kohas tänavat ületades ei tohiks inimest 3 kuuks "istuma" panna, see oleks selge overkill. Kuid maniakid paariks päevaks arestimaija, mida ka tihti käiakse nädalavahtustel istumas ja magamas...noooo ma ei tea...

Riga - Paus - XJ600S - XJ600S - Honda CBR600FS - GSXR 750 M

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”