Kuritöö ja karistus : kihutada või mitte kihutada

Teema algataja
being

Re: Kuritöö ja karistus : kihutada või mitte kihutada

Lugemata postitus Postitas being »

Tundub, et mõnel mehel on täielikult unustatud, mida autokoolis õpetati või siis lihtsalt kuidagi õpetusest ilma jäänud.
Ma olen 100% kindel, et lubades 130km/h meie kaherealistel teedel oleks väga katastroofilised tagajärjed.
See, et enamus autosid teel täiesti üksi sõites 130km/h on suhteliselt ohutud, ei tähenda, et tiheda liikluse puhul asi samaks jääks.

Pidurdus- ja reageerimisteekonnad kasvaksid sellise kiiruse juures meeletult. Meil ei osata maanteel isegi mõistlikku pikivahet hoida, sõidetakse rongina üksteise seljas kinni. Möödasõidud muutuksid kordi ohtlikumaks ning üleüldine liiklusvool oleks tugevalt häiritud, sest paljud kindlasti ei eelistaks (meie teeolude jaoks) nii ohtliku kiirusega sõita.
Minu jaoks üsna arusaamatu rääkida sellistes oludes kiirusepiirangu suurendamisest.

Muidugi teatud teelõikudel hea nähtavuse ja mõistliku pikivahe hoidmise korral võiks vabalt 100-110km/h lubada, aga samas nagu keegi kord juba ütles, on targem segadust vältida selliste väikeste lõikude märkimisega.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”