Hälvik- Mootorratturid
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: Valkyrie
- Asukoht: LÕUNA- eesti/ neprrrr, Honda F6 Valkyrie, Yamaha XVS 125 DragStar, ex-yam fj1200
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
Re: Hälvik- Mootorratturid
ssxs kirjutas:Ma räägin sulle zx ühe nalja mis minuga kunagi jühtus,läksin siis kord oma tulevasele abikaasale oma ue uhke jaawaga bussi vastu,naine siis ilus noor naine maha bussipealt istuma tsikli peale värskes porilombis tõmbasin külje maha kogu rahvas naeris viljandi bussijaamas
jalad mini seelikus laijali nagu kajakal
NB,tahtsin sellega öelda et iial ei tea mis põhjüsega miski tibi tsiklipeal istub
EI tea, millises loigus, kogu bussijaam oligi üks suur loik
minu poolt oleks kaa suur palve, loll nagu ma olen,rääkimatta postitustest, koheselelt mind ära blokeerida muidu ei tea mida veel siin kokku postitan
luban et rohkem hälvik ei ole ja lähen uesti 1 klassi vot,parem hilja kui mitte kunagi
ssxs kirjutas:minu poolt oleks kaa suur palve, loll nagu ma olen,rääkimatta postitustest, koheselelt mind ära blokeerida muidu ei tea mida veel siin kokku postitan
![]()
luban et rohkem hälvik ei ole ja lähen uesti 1 klassi vot,parem hilja kui mitte kunagi
No seda ikka saab
Mart sa oleks viisakuse pärast vähemalt paar minutidki andnud,ai ai ei ole ilus nii teha, nii kiire kah nüüd ple selle asjaga
-
- Tsikkel: VX 800
- Kontakt:
Kui homme ilma on siis lähen raudselt plätude jms. sõitma, t särgi viskan ka maha, muidu väristab seljanaha punaseks. V..tu küll leidsite jälle koha kus halama hakata.
http://www.krracing.ee/
madjs kirjutas:Kui homme ilma on siis lähen raudselt plätude jms. sõitma, t särgi viskan ka maha, muidu väristab seljanaha punaseks. V..tu küll leidsite jälle koha kus halama hakata.
no krt kus siis veel kui mitte siin sa kah eri geenius
Tuligi meelde, mis tänavusel aastal viga on - nii sitad ilmad on old, et plätudega poelgi sõita saanud.
pura kirjutas:Mart sa oleks viisakuse pärast vähemalt paar minutidki andnud,ai ai ei ole ilus nii teha, nii kiire kah nüüd ple selle asjaga
![]()
No päevake lugejate ridades annab talle kindlasti jõudu juurde
Tervitan südamest hõbedase bike ja viljandi porgandi ktm omaniku kes eile öösel henri kirdi juures olid ja üli tänuväärselt oma punnvõrre kell 12, kell 3.30 ja kell 5.30 piirajase lasksid... Henri teab kus ma töötan ni et ktm vennal soovitan enne homme lõunat minujuurest läbi astuda kui ta niipalju mees on sest mingil maal on piir kah... Vastasel juhul on mõlemal koos henriga pargi tänavale ilmselt asja lähiajal...
pets4524 kirjutas:Tervitan südamest hõbedase bike ja viljandi porgandi ktm omaniku kes eile öösel henri kirdi juures olid ja üli tänuväärselt oma punnvõrre kell 12, kell 3.30 ja kell 5.30 piirajase lasksid... Henri teab kus ma töötan ni et ktm vennal soovitan enne homme lõunat minujuurest läbi astuda kui ta niipalju mees on sest mingil maal on piir kah... Vastasel juhul on mõlemal koos henriga pargi tänavale ilmselt asja lähiajal...
Ära aja mendi juttu
Ei ajagi mendi juttu kuna mul siiani aastaid suht pohhui olnud kui nossat või ketter jaanit tuleb seni kuni neil endal juba kõrvadest verd jookseb olgu siis kell 12 või kell 3 öösel aga kuskil maal saab nagu laus idiootsusest kopp ette veidi rohkem kui natuke
Oleks võinud siis ütlema ju minna, mis sa siin tagant järgi ikka kaagutad.
Panid mingit tarka nüüd sellega vä? Öösel pool neli lähen üksi kilomeetri kaugusele 50-60 liikmelise purjus seltskonna "peole" midagi ütlema?
Pole nii kõva vana ilmselgelt
Kuna kohalikkude seas levis info kiirelt siis Porgandimees oli vähemalt niipalju mees, et helistas ja tunnistas oma viga ja lubas edaspidi selliste lollustega vähemalt öösel mitte tegeleda... Mina pikka viha ei pea ja loodame et nii siis on kah... Minupärast kütke päeval nokk lennus ja punn põhjas nii palju kui tahate.. Aga öösel kell pool neli lihtsalt ei ole see koht ja aeg noh...
Ka teine vana sai täna väga hästi aru oma veast seega minu poolt unustatud teema...
-
- Tsikkel: ZX10R Fighter
- Tänanud: 6 korda
Mulle tundub et petsi näol on tegemist kohaliku sõnaõigust omava inimesega . Ainult aru maeivõisaada , miks seda vaja siin foorumis tuututada , kui kõik küla valestikäitujad järgmine päev vaibal käivad armu palumas ?
Muidu
torre vaadata kohe
, et hälvikutele asi selgeks tehtud .
Tundub rohkem teistpidi olevat, kui politseiga ähvardab/hirmutab aga peeasi, et asi neil lahenes!
-
- Tsikkel: GSX-S 1000
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 26 korda
ega Viljandis ei saa ju politseid kutsuda peomeeleolus olevatele noortele,viimane kord pesula juures ju said korrakaitsjad korralikult peksa
Ah ei ole ma üldiselt kellegi peale enam pahane lihtsalt räigelt viskas üle sellel hetkel ja kuna isiklikult ei teadnud kes seal oma pille peenestasid siis meenus siinne teema kuhu tundus sobilik panna oma tänuavaldus Viljandi foorumis aga inimesed teadsid kiirelt ja täpselt kes ja kus ja mõlemad kodanikud said järgmisel päeval ise ka väga hästi aru, et läks vähe metsa noh... Ja kui inimesed järgmine kord mõtlevad enne ja enam nii ei tee siis ongi ju teema oma eesmärgi täitnud ja nad ei ole enam hälvikud seega igati õigustatud mõte ju minumeelest
-
- Tsikkel: SV1000
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 2 korda
Aga kuidas saab pidutseda ilma paugutamata ja piirajasse laskmata. Peaks olema hälvik, et jätta kasutamata võimalust seda öösel teha, kui suitsu- ja tulevärk palju lahedam välja näeb kui päevavalguses.
pets4524 kirjutas:Öösel pool neli lähen üksi kilomeetri kaugusele 50-60 liikmelise purjus seltskonna "peole" midagi ütlema?
Pole nii kõva vana ilmselgelt
See tiptop üritus, kuigi see aasta ei käinud. Seltskond seal ikka niimoodi valitud, et päris retse ei ole ja kolakat pole niisama kelleltki karta vaja.
need märka ratturit kleepsud mida varem foorumis arutati peaks olema öösel ka nähtavad,siis on kindel et öösel paugutades kellegile nägemata või kuulmata ei jääks
-voshod
-Izh planeta 5
-k750
-yamaha yz426f
-yamaha fj1200
-kawasaki zx12r
Keegi suht nõrganärviline vend, kellele ei meeldi, et temast autoga mööda sõidetakse, liigub sinise R1-ga (alates 2007 aasta mudel) Toila kandis. Kui sõidad mööda, siis sõida edasi ka sama kiirusega, mitte ära hakka ees parkima Ja arvesta sellega, et kui võtad hoogu maha, siis vajuta kasvõi õrnalt pidurit, et pidurituli hakkaks põlema. Siis saavad teised ka aru, et kavatsed venima hakata ees. Muidu võib juhtuda, et järgmine kord sõidetakse sinust lihtsalt seljatagant üle, seekord sellest palju puudu ei jäänud.

Riga->Planeta 5 1991->Jupiter 2K 1968-> R1 2005->Honda CBR600RR 2004
-
- Tsikkel: Freewind
-PitBull- kirjutas:Keegi suht nõrganärviline vend, kellele ei meeldi, et temast autoga mööda sõidetakse, liigub sinise R1-ga (alates 2007 aasta mudel) Toila kandis. Kui sõidad mööda, siis sõida edasi ka sama kiirusega, mitte ära hakka ees parkima
Ja arvesta sellega, et kui võtad hoogu maha, siis vajuta kasvõi õrnalt pidurit, et pidurituli hakkaks põlema. Siis saavad teised ka aru, et kavatsed venima hakata ees. Muidu võib juhtuda, et järgmine kord sõidetakse sinust lihtsalt seljatagant üle, seekord sellest palju puudu ei jäänud.
Kui ma tasapisi kellelegi järgi jõuan, siis ma eeldan, et võin ka pärast temast mööda sõitmist samas tempos edasi liikuda, ilma et tollel jalg paar kilo raskemaks muutuks. Salamisi on mul aga siginenud tunne, et igal teisel mehel on püsikiiruse hoidja, mida siis kiuste pügala võrra kiiremaks keeratakse, kui keegi neist möödub. Ainuke võimalus rahulikult sõita näikse olema ilmselgelt kiirust ületades üks poolekildine või vähe pikem vahe sisse teha. See näikse möödutava ego puutumata jätma.
-PitBull- kirjutas:Keegi suht nõrganärviline vend, kellele ei meeldi, et temast autoga mööda sõidetakse, liigub sinise R1-ga (alates 2007 aasta mudel) Toila kandis. Kui sõidad mööda, siis sõida edasi ka sama kiirusega, mitte ära hakka ees parkima
Ja arvesta sellega, et kui võtad hoogu maha, siis vajuta kasvõi õrnalt pidurit, et pidurituli hakkaks põlema. Siis saavad teised ka aru, et kavatsed venima hakata ees. Muidu võib juhtuda, et järgmine kord sõidetakse sinust lihtsalt seljatagant üle, seekord sellest palju puudu ei jäänud.
Huvitav mul õnnestub vaid kohata selliseid autojuhte kellele hinge ei mahu, et saan veidi kiiremini rattaga edasi kui tema autoga. Hakatakse kohe taga pressima üldiselt kaovad paari mõõdasõiduga sabast ära kuna rattaga on möödasõidud kiiremad ja lihtsamad. Aeglasi tsikliste olen kohtand autoga vist 1 korra, mingid kroomimehed olid sõitsid maleruudus ja kuna neid oli päris palju, siis otsustasin et ei hakka autoga pressima vaid kannatan ära ja sörgin sabas.
õemehe õemees kirjutas:Salamisi on mul aga siginenud tunne, et igal teisel mehel on püsikiiruse hoidja, mida siis kiuste pügala võrra kiiremaks keeratakse, kui keegi neist möödub.
Mul on just vastupidine tunne. Kui autoga sõidan, siis alati püsikaga ja üsna palju kohtab autosi kelle kiirus ujub väga rängalt, ehk et kas pole püsikat või ei kasutada seda lihtsalt. Ka ei tea enamus autojuhte oma spido viga, sellest ka need 80-e mehed kiiruskaamerate juures. Paaril korral on õnnestunud teha sellistest möödasõitu kaamera mõjualas. Autoga tiksun kaameratega teedel 96-ga, spido nätab siis 102. ja teedel kus kaameraid pole sõidan 100-ga. Nii ei saa trahvi ega jää ka kellelegi jalgu.
Hurt kirjutas:-PitBull- kirjutas:Keegi suht nõrganärviline vend, kellele ei meeldi, et temast autoga mööda sõidetakse, liigub sinise R1-ga (alates 2007 aasta mudel) Toila kandis. Kui sõidad mööda, siis sõida edasi ka sama kiirusega, mitte ära hakka ees parkima
Huvitav mul õnnestub vaid kohata selliseid autojuhte kellele hinge ei mahu, et saan veidi kiiremini rattaga edasi kui tema autoga. Hakatakse kohe taga pressima üldiselt kaovad paari mõõdasõiduga sabast ära kuna rattaga on möödasõidud kiiremad ja lihtsamad. Aeglasi tsikliste olen kohtand autoga vist 1 korra, mingid kroomimehed olid sõitsid maleruudus ja kuna neid oli päris palju, siis otsustasin et ei hakka autoga pressima vaid kannatan ära ja sörgin sabas.
No see olukord oli nii, et tsikkel sõitis kusagil seal 90km/h. Sai autoga veits kiiremini sõidetud (olen siis vist hälvik autojuht seekord ) umbes 130-140km/h. Kui tsiklist olin möödas, võttis see kohe järgi ja pani mööda ning lasi gaasi maha, kiiruse kusagile sinna 90 juurde tagasi. Kuna tsikkel pidurdab mootoriga juba päris tugevalt ja mootoriga ei pidurdades ei hakka pidurituli põlema, siis ei jäänud sugugi palju puudu matsust, seekord päästis auto piduri põhja tallamine.

Riga->Planeta 5 1991->Jupiter 2K 1968-> R1 2005->Honda CBR600RR 2004
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 89 korda
Oi vu kuidas mulle käivad sellised m*d närvidele kes hambad ristis punnitavad mööda ja siis jäävad ette tolgendama...
-PitBull- kirjutas:No see olukord oli nii, et tsikkel sõitis kusagil seal 90km/h. Sai autoga veits kiiremini sõidetud (olen siis vist hälvik autojuht seekord
) umbes 130-140km/h. Kui tsiklist olin möödas, võttis see kohe järgi ja pani mööda ning lasi gaasi maha, kiiruse kusagile sinna 90 juurde tagasi. Kuna tsikkel pidurdab mootoriga juba päris tugevalt ja mootoriga ei pidurdades ei hakka pidurituli põlema, siis ei jäänud sugugi palju puudu matsust, seekord päästis auto piduri põhja tallamine.
and then..? ehk siis mis edasi sai, sõitsid uuesti mööda sellest geeniusest?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.