Kuritöö ja karistus : kihutada või mitte kihutada
Re: Kuritöö ja karistus : kihutada või mitte kihutada
kopu kirjutas:isonts kirjutas:Ma olen on sügavamas hingesopis vist väga vägivaldne, aga mulle meeldis, et tsiklivend külili lükati. Ja mulle väga meeldiks, kui politsei ise pätidele peksa annaks. Vaatasin sellel nädala Kriminaalset Venemaad. Pätt, kes kinni püüti toodi esmaste ütluste andmisele ikka väga paistes peaga. Silm puhkas kohe sellise vaatepildi peal. Eesti on nõmedalt demokraatlik "õigusriik" ja pätid on targad oma "õigust" enda kasuks ära kasutama, mida ei saa neile ka muidugi pahaks panna. Sellistele oma" õiguse" nõudmiste menetlustele võiks kohe peale alustamist peale lüüa templi case closed avaliku menetlushuvi puudumise tõttu.
Njaaaa, sedasi mõtled sa niikaua kuni õhtul kergelt vindisena kodupoole jalutades kolm politseionu sulle nuiadega selga vajuvad, loperguseks koputavad ja kinnimajja venitavad. Hiljem muidugi selgub, et tänav eemal toimus just relva ähvardusel röövimine ja teostajaks oli sinu välimusele vastava kirjeldusega tegelinski. Törts ülepaisutatud tõuklemisena paistab sealt videost kuid siiski- kohapeal olemata ei saa toimunu kohta täit hinnangut anda ning politsei poolt on parem kindla peale välja minna kui pärast seletada miks vend minema pani ja kuskil ümber puu keerdus on. (Mina isiklikult annaks muidugi politseile sellises olukorras õiguse relva kasutada, ehk siis relva ähvardusel vend maha suruda ning vastuhaku korral ka tuli avada. Tegemist on siiski ju potensiaalse mõrvariga)
Mis argument on see vindisena kodupoole jalutamine? Ja miks ainult mina? Seda võib vindise peaga isegi praegu ette tulla ja kõigil meil. Sina kaasaarvatud. Ja see kas oled kaine, purupujus või "vindine" ei määra midagi. Kui oli relvastatud rööv ja kahtlusalune nägi välja nagu sina, mina või keegi teine siis lüüakse külili nagunii, kui sa sündmuskohal läheduses eriliselt silmapaistad..
Kusjuures ma oleksin isegi nõus väljakannatama sellise klobimise, kui ma teaksin, et kõik, kes reaalselt ka mingi tõprateoga hakkama saavad samuti füüsiliselt nuheldaks. Ja ma ei pea silmas ainult relvastatud röövi. Kui riigivõimu esindajat verbaalselt erinevatesse organitesse oled otsustanud saata siis võiks profülatika mõttes kohe vasta peapekki ka saada.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.