Hälvik- Mootorratturid
-
- Tsikkel: Freewind
Re: Hälvik- Mootorratturid
-PitBull- kirjutas:Keegi suht nõrganärviline vend, kellele ei meeldi, et temast autoga mööda sõidetakse, liigub sinise R1-ga (alates 2007 aasta mudel) Toila kandis. Kui sõidad mööda, siis sõida edasi ka sama kiirusega, mitte ära hakka ees parkima
Ja arvesta sellega, et kui võtad hoogu maha, siis vajuta kasvõi õrnalt pidurit, et pidurituli hakkaks põlema. Siis saavad teised ka aru, et kavatsed venima hakata ees. Muidu võib juhtuda, et järgmine kord sõidetakse sinust lihtsalt seljatagant üle, seekord sellest palju puudu ei jäänud.
Kui ma tasapisi kellelegi järgi jõuan, siis ma eeldan, et võin ka pärast temast mööda sõitmist samas tempos edasi liikuda, ilma et tollel jalg paar kilo raskemaks muutuks. Salamisi on mul aga siginenud tunne, et igal teisel mehel on püsikiiruse hoidja, mida siis kiuste pügala võrra kiiremaks keeratakse, kui keegi neist möödub. Ainuke võimalus rahulikult sõita näikse olema ilmselgelt kiirust ületades üks poolekildine või vähe pikem vahe sisse teha. See näikse möödutava ego puutumata jätma.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.