Hälvik- Mootorratturid
Re: Hälvik- Mootorratturid
Hurt kirjutas:-PitBull- kirjutas:Keegi suht nõrganärviline vend, kellele ei meeldi, et temast autoga mööda sõidetakse, liigub sinise R1-ga (alates 2007 aasta mudel) Toila kandis. Kui sõidad mööda, siis sõida edasi ka sama kiirusega, mitte ära hakka ees parkima
Ja arvesta sellega, et kui võtad hoogu maha, siis vajuta kasvõi õrnalt pidurit, et pidurituli hakkaks põlema. Siis saavad teised ka aru, et kavatsed venima hakata ees. Muidu võib juhtuda, et järgmine kord sõidetakse sinust lihtsalt seljatagant üle, seekord sellest palju puudu ei jäänud.
Huvitav mul õnnestub vaid kohata selliseid autojuhte kellele hinge ei mahu, et saan veidi kiiremini rattaga edasi kui tema autoga. Hakatakse kohe taga pressima üldiselt kaovad paari mõõdasõiduga sabast ära kuna rattaga on möödasõidud kiiremad ja lihtsamad. Aeglasi tsikliste olen kohtand autoga vist 1 korra, mingid kroomimehed olid sõitsid maleruudus ja kuna neid oli päris palju, siis otsustasin et ei hakka autoga pressima vaid kannatan ära ja sörgin sabas.
No see olukord oli nii, et tsikkel sõitis kusagil seal 90km/h. Sai autoga veits kiiremini sõidetud (olen siis vist hälvik autojuht seekord ) umbes 130-140km/h. Kui tsiklist olin möödas, võttis see kohe järgi ja pani mööda ning lasi gaasi maha, kiiruse kusagile sinna 90 juurde tagasi. Kuna tsikkel pidurdab mootoriga juba päris tugevalt ja mootoriga ei pidurdades ei hakka pidurituli põlema, siis ei jäänud sugugi palju puudu matsust, seekord päästis auto piduri põhja tallamine.

Riga->Planeta 5 1991->Jupiter 2K 1968-> R1 2005->Honda CBR600RR 2004
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.