Kuidas kukkumist ära hoida. → Re: Õnnetused mootorratastega
Re: Õnnetused mootorratastega
Hurt kirjutas:Just. Tavaliselt kui sulle ootamatult ette sõidetakse, siis on piisavalt aega tutvuda ümbrusega, vahtida ega ratta ees maas pole liiva, kui on siis jõuab ilusti vastu võtta otsuse et ma nüüd teen kõrvale põike jne. Ootamatud olukorrad ongi ootamatud ja üldjuhul on reageerimiseks suht sekund.
No see et esiratas sirgelt sõites blokki läheb ei tähenda, et kohe külili käima peaks. Ma olen korduvalt blokki tõmmanud, küll liiva, küll külma, küll vihma, küll halva rehvi ja vale rõhu tõttu. Kukkunud pole kordagi. Olen autoga tagant sisse sõitmisi vältinud sellega, et pidurid lahti lasnud ja teise ritta tõmmanud. Tsikliga 200km/h teelt välja sõitnud ja püsti jäänud. Mitte et ma arvaks, et ma jube osav või midagi olen(kukkunud olen kordades rohkem kui paljud kasutajad siin), lihtsalt tean, et piduri kasutamine või vale kasutamine nendel kordadel oleks vb mulle väga kalliks läinud. Tsikliga on võimalik püsti jäädes palju ära teha, vältimaks õnnetust, iseasi kes seda viitsib õppida. Kui sitasti läheb, siis läheb naguinii. Ja koolitused maksavad, võtavad aega jne. Paljud ei tahagi koolitusele minna, arusaadav. Kuid kahju on lihtsalt sellest, paljud ennast ja rattaid sellega lõhuvad. Ise 2-3 tundi kuskil suvalisel platsil natuke harjutada, tuleb palju kasuks.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.