Kuidas kukkumist ära hoida.

kevin1995

Re: Kuidas kukkumist ära hoida.

Lugemata postitus Postitas kevin1995 »

Tsikkelröövel kirjutas:

Arvan, et 50-kandis pässid (mina nende hulgas) ei ole ratta käsitlemise osas kõvemad mingitest 2-aastase staažiga poistest, aga avariisse satuvad enamasti ikkagi noored poisid. Nii on lood.

Õnnetustese sellepärast satuvadki noored poisid kuna arvavad, et on maailma parimad sõitjad, nemad vigu ei tee kunagi.
Samamoodi üks mu sõber. Sõitnud on tsikliga 2aastat, 2aasta jooksul on tüüp teinud 7 avariid. Vend lihtsalt ei saa aru ka, et õnnetused on olnud tema süü, otsib alati vabandusi. Sõitis alles autole tagant sisse, tema arvates oli ikka süüdi auto, sest liiga järsku pidurdas. Üritasin siis talle selgitada, et pikivahe ja su kiirus olid ilmselgelt väga mööda. Tüüp ikka raiub vastu, et tema ei teinud midagi valesti. Kõik peale tema on ülimalt sitad juhid ja sõita ei oska, tema on maailma parim juht. Sellistel pole mingit ohutunnet ega mitte midagi.
Samas võtan teise sõbra, sõidab vaikselt, rahulikult - ei hinda oma võimeid üle.
Minu arvates 50% juhtudel on ikkagi avarii tekkimine ja selle ära hoidmine kinni juhis endas ja tema sõidustiilis.
Ei taha, et jutt suvalise targutamisena tunduks, aga nii ta vist välja kukkus mul :wack:

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”